torsdag, juni 22, 2006

Der stod machine-washable.....

....på banderolen.....og garnet blev dermed fyldt i min indkøbskurv under min sidste tur til Danmark!

Og da jeg så igår fik fat i garnet på fjernlageret ser jeg, at garnet er lavet af 21% uld og 79% acryl....fy for den. Jeg er jo ellers fra min Skals tid opdraget med, at der mindst skal være 30% uld i varene!....så det er altså ikke fordi jeg er en "garn-snob".....ved bare, at det er godt med kvalitet, når der skal bruges mange svedige timer på et strikke projekt! Nå, men pyt med det...garnet er faktisk ret lækkert at strikke med og så er det jo helt sikkert en fordel, at det færdige produkt kan smides i vaksemaskinen, når det er blevet beskidt.Det bliver til en lille cardigan til Emma...efter utallige forsøg med Debbie Bliss kvaliteten cotton cashmere (opskriften foreslår cashmerino, men når jeg nu gerne lige vil bruge fra mit store depot)....det bliver simplethen for slatten, så derfor prøver jeg med mit Mayflower først!

Jeg har ti nøgler Debbie Bliss Cotton Cashmerino og strikker en lille sommer top til mig istedet ....har fundet en mulig opskrift hos garnstudio!

1 kommentar:

strikinge sagde ...

Hej Karin
Mit indlæg har intet med emnet at gøre. Jeg fandt dig og en jordbærhue under GOOGLEs billeder. Jeg leder efter en jordbærhue - og lige nu har vi dem selv i haven, blot ikke af animalske fibre.
Har du opskriften et sted på bloggen?
Kærlige hilsner fra Ingeborg - strikinge ved Fredericia/Webstrikker