fredag, oktober 13, 2006

Græskar..........

....har vi mange af hos os for tiden. Der er dem, der er store og små......der er nogle som er orange og andre grønne, hvide. Nogle er ensfarvet, andre er stribet. Nogle kan man spise, andre skal bare pynte. Der er græskar på dåse, kageforme med græskar tryk eller en taske af noget plastik stof som et græskar. En masse ting, der har farven som et græskar, lys, der dufter af sød græskar og meget meget mere ........Men dem jeg gerne vil fortælle jer lidt om, er dem som jeg har prøvet at kreere (strikke)... foreløbig bare et af slagsen, ...men med flere på vej.
For hvor svært kan det være at strikke et græskar i bare et stykke...altså istedet for 7- 8 stykker, der alligvel skal syes sammen....jeg prøver mig frem og jeg tror sørme, det skal lykkedes for mig at få noget der ligner.....nu mangler jeg bare lige toppen til græskar kroppen!Emma sidder og hygger sig med det hjemmestrikkede græskar, som hun selv har bestemt skal være sit!....Vors fugleskræmsel hedder for øvigt intet mindre end Oluf...og selv om han er ganske ufarlig, så vil Emma helst være fem skridt bag eller foran ham.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Hvor flot, geniale dekorationer.
efteråret er skønt. Vinhøsten er igang, der er græskarmarker, sprøde nye æbler, krystanthemum og tændte lys.

Kækt fuglestkræmsel
Ulla, LI, hvor vi næste nåede frysepunktet i nat

zeusstrik sagde ...

jeg kendte engang en Oluf og forstår den unge dame til fulde, lad hende endelig ikke komme i klørene på ham:) Jeg har også tænkt mig at strikke et par græskar men det må vente til næste års halloween

Rineke sagde ...

Den er bare helt vild god, dit græskar! Laver du en opskrift?

hanne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.