fredag, oktober 06, 2006

Omskift i farveskalaen......

....ja, der har lige for et kort øjeblik været skiftet tilbage til de røde, hvide og blå farve fra de varme brune/ orange efterårsfarver, så jeg kunne få bestilling til brormand færdig og sendt ud af huset!

Det blev til to hatte...... på to meget søde modeller.De er begge strikket i noget superwash uld.....og jeg er blevet meget tilfreds med resultatet. Anders vil gerne have en alfehue til juleferien og Emma har allerede de første tre af slagsen.....mon ikke også jeg skulle have en?

En melding til de af mine læsere, der forgæves har forsøgt at skrive kommentar til mine værker .....det er hermed ændret og det skulle være muligt for alle at skrive et par bevingede ord ....hvis der er tid og lyst!

Tak for de fine ord om mine krus....kreeret af en lokal keramiker...jeg er selv ret vilde med dem og jeg lyver ikke, når jeg siger at de kostede mig dyrt...men de er for træls at gøre rene.

2 kommentarer:

britt sagde ...

Yipppiiieee, nu kan jeg skrive her!
Herlige huer - jeg kan ret godt lide de dutter, der stikker opad.
:-) Britt

Irene Birke sagde ...

Hej malle.
Godt at man nu kan skrive en kommentar uden selv at være blogger. Syns du laver de mest fantastiske ting og man blir virkelig inspireret. Huerne de er bare super flotte og selvfølgelig skal du ha en til dig selv osse.
Kh Irene