mandag, oktober 30, 2006

Min hals..........

....skal her til vinter beklædes i knald gule, orange og mange flere farver. Det må da lysne op i det danske vintervejr!

Jeg strikker en halsedisse mage til Emma's. Et dejligt mønster og det går lyn hurtigt med at strikke den.

Den bliver strikket i noget håndfarvet uld købt hos Kpixie....egentlig beregnet til sokker, men alt kan jo ikke gå til mine fusser.

Her er halsedissen næsten færdig .....mangler bare lige yderligere 21 cm rib!


Et nærfoto af de helt vidunderlige farver..........næsten sommerligt!Angående mit garn nedbryder barometer.........ja, der kom altså lige yderligere 370gram på her i søndags, hvor jeg endelig blev færdig med at strikke mine filtede pumpkins....men ak, jeg glemte at tage et fotos af flokken. Det blev til ialt 6 stk., hvoraf de 5 ryger i julebutikken, som er den kommende weekend og den sidste besatte Emma fra start. Måske det er muligt at tage et fotos af dem i butikken.....hvis de da ikke allerede er solgt,når jeg skal have min vagt .....he he.

Mit mål med dette barometer er som Helle at få ryddet lidt op i strikkekurven og så have lidt småting kørende samtidigt. Det er ikke altid jeg husker at fremvise mine kreationer....men alle de gram der bliver tilskrevet er gode og reelle nok.......og de bliver først sat på, når projektet er klar til brug. ....... Og jeg har selvfølgelig meget mere end 5kg garn i mine gemmer... jeg ved endnu ikke helt hvad guleroden er, men det virker helt fint med en synlig garn lager nedbryder på min side. Når der er brugt lidt fra lageret er der jo plads til lidt nyt, som kan indkøbes i stor stil under juleopholdet i DK.

8 kommentarer:

britt sagde ...

Godt gået! Ja, det er fantastisk hvad en "offentlig fremdriftsmåler" kan gøre - det hjælper også mig til at holde snuden i sporet.
Farverne på din halsedisse er da også helt fantastiske. Jeg er normalt ikke så meget til gult - men den kombi er virkelig flot.
:-) Britt

Ditte sagde ...

Hej Malle.

Hvor finder man opskriften på jeres skønne halsedisse.
Skønne sommerfarver for øvrigt.
Kh. Ditte

strikkeforsker sagde ...

Skønne efterårsfarver.
Jep, en offentlig "gabestok" virker rigtig motiverende. Hvad er det for en butik, du arbejder i?

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

til Ditte......send mig din email adresse og jeg vil oplyse dig, hvor du finder opskriften til denne halsedisse.
Min email er jegsen@hotmail.com

til Ulla....jeg har i næsten 10 år... altså fra før jeg boede her i Californien deltaget i en årlig julebutik, der hvert år bliver afholdt på et hotel, hvor min søster i sin tid arbejdede. Den er over tre dage og der sælges som regel godt af både Thanksgiving og juleting.

Malle

Marianne sagde ...

Ja - den halsedisse passer da perfekt til en californisk vinter med sol og varme!:-)
Her sner det lige nu - hyggeligt!:-))
Knus fra Marianne

Anonym sagde ...

Do you have a pattern for this? I know it's a Scandinavian design but I'd really like to make it.

Polly sagde ...

Just getting used to leaving comments. I'm 'anonymous' above.

Karina sagde ...

Hej Malle.
Hvor mange masker slår du op med til en voksenstørrelse?
Kh
Karina