torsdag, november 16, 2006

Dugfrisk...............fra strikkekurven kan jeg nu fortælle, at mit sjal med dug dråber er fuldstændig færdig og dermed klar til brug. Det blev slet ikke så ringe.....dejligt stort i en blød kvalitet. Det er strikket i RYC cashcotton og farven er støvet lilla! Garnet er ret slasket i det, så det passer perfekt til et sjal...der nok kommer til at vokse med tiden....men ellers kan jeg ikke lige se hvad det skal bruges til. Mønsteret blev ikke fulgt helt...løb tør for garn og måtte dermed undlade den sidste mønsterrapport til fordel for bare retstrik. Det ser man jo alligevel ikke, vel?

Halsedissen er sørme også færdig......det var nogle drøje centimeter med ribstrik. Lidt morsomt at se, hvordan garnet tager sig ud og nærmest forvandler sig til en spiral, når maskeantallet forbliver det samme. Britt spurgte på et tidspunkt, hvad maskeantallet var....jeg startede ud med 336masker og endte med 144 masker.Her ses den på en model! Og jeg kan lige så godt sige det som det er ...jeg glæder mig til at skulle tage den i brug.Ups....og så røg der jo lige 330 gram på nedbryderen........jubiiiii!

Ang. mit sidste indlæg.....jeg bruger det cashmere garn som opskriften foreslår.....tilfældigvis var det det cashmere jeg købte for ikke så lang tid siden hos Purl Soho.

11 kommentarer:

britt sagde ...

Skønt sjal - og sikke en farverig halsedisse!! Den skal nok live enhver trist vinterdag gevaldigt op!
KH Britt

Julie sagde ...

Jeg er vild med sjalet og ret misundelig på solskinsvejret på billederne - her regner det i stride strømme!
KH Julie

strikkeforsker sagde ...

Rigtig flot sjal og halsedissen lyser op, den er rigtig sej. Det er en imponrende hastighed du nedbryder lageret med.

Marie-Louise sagde ...

Det ser som sædvanligt bare godt ud det hele. Sjalet er virkelig smukt og halsedissen i skønne farver, men det ser da ud til at det varer noget før i får brug for den, eller hvad? Her er vejret bare møj surt og gråt hele tiden. Godt det snart er juletid, så går det hele lidt nemmere- selv i gråvejr:-)
Marie-Louise

Dorte sagde ...

Skønt farveforløb på halsedissens rullekrave - det er helt psykedelisk!!
kh Dorte

Britta sagde ...

Supper lækkert at kunne putte sig i det sjal. I det hele taget har du da vidst efterhånden udstyret til en rigtig kold vinter - men hvor bliver den da af?
Halsedissen er rigtig fin. Det er sjovt når det er garnet der overrasker og sørger for blikfanget. Nu har jeg altså fået lyst til at strikke en halsedisse - det smitter. Ha´ en god dag. Hilsen Britta

anne sagde ...

Smukt sjal - det ser helt viunderligt ud.
Halsedissen er fantastisk som Emma er det i den.
Lækkert strik du der har gjort

Karen S sagde ...

Hvor er det dog et smukt sjal og det har ogsaa et rigtig flot tungt fald. Bliver godt at putte sig i tror jeg.

Berit sagde ...

Smukt sjal - sikke produktiv du er. Tak for god inspiration og lidt solskinsbilleder til det for tiden lidt grå Danmark.
Berit

Pia sagde ...

Jeg er vild med dit sjal!! Det er rigtig flot. Jeg har helt fået lyst til at strikke mig et nu....har jo bladet, men hvor mange nøgler RYC brugte du? Jeg har nemlig lige sådan noget i sandfarvet på lager.

Knus Pia C
Givskud

Pia sagde ...

Hej igen Karin.

Jeg har kigget i mit blad nr. 51 fra 2005, men der synes jeg ikke opskriften på sjalet er i. Kan det have været et andet nummer? Det håber jeg sådan set ikke, for så har jeg det ikke, men så må jeg efterlyse en kopi.
Jeg håber du vil skynde dig at svare, så jeg forhåbentligt snart kan komme i gang med det flotte sjal!!

Knus og på forhånd tak ;-)
Pia C