fredag, november 10, 2006

Lidt til fødderne ........

.....og lidt andet, som pt er på mine strikkepinde.

Først min mors kommende futter...... hun er helt og aldeles fuldstændig vild med disse futter. Og der skal strikkes flere end mine foreløbige to par.....en tante og mors veninde skal nemlig også have nogle stykker. Nuvel det er jo meget overkommeligt at strikke disse færøske futter i 6 trådet strømpegarn. Opskriften er fra Markno....en gammel opskrift.Se lige hvor fint de også passer mine fødder.Og så røg der lige 95 gram på nedbryderen....uha som det går i den rigtige retning.

Jeg er begyndt på en trøje til min kommende datter nr. 2.....en "kender" i strikkeverdenen i cyberspace....nemlig den fra Garnstudio, men jeg strikker den i baby uld (og der planer om flere farver end de viste)...så den kan smutte i vaskemaskinen. jeg strikker str. 12-18 mdr. og den bliver da så rigelig stor. Jeg overvejer om Emma skal have en.....måske i brun og koksgrå.....det ville være sejt!


Kan i huske disse sokker jeg de bliver flittigt brugt til de kølige morgener og aftner.....i gemmerne fandt jeg noget strømpegarn fra en abonnements pakke fra Markno. Og her kommer mønsteret "Embossed Leaves" til sin rette. Flotte blade bliver der strikket af garnet......og det går nærmest som en leg at strikke dem.

5 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

wauw en flot farvekombination på den trøje til nr 2, den blir hun glad for.
Kh Jane

Fru Schwartz sagde ...

...For hunne, du er produktiv, kvinde!

Een bliver jo helt og addeles forpustet!!

Smil fra Helle

britt sagde ...

Sikke nogen flotte ting - jeg skal love for at der er gang i småtteriet.
:-) Britt

LivM sagde ...

Her var det mye fint. Tøflene var jo riktig smarte. Passe store til å ha med seg i vesken nå vinterstid. Nydelig farge på babyjakken du strikker. Jeg blir mormor igjen i mai, så da blir det vel noe babytøy snart!

strikkeforsker sagde ...

perfekt farvekombination til efterårsstrømper. Hvilket nr af IK er embossed leaves socks fra?

KH
Ulla, LI, hvor der snart ikke er flere blade tilbage på træerne øv