torsdag, januar 25, 2007

Sommetider........

....skal man bare have et nøgle garn og nogle pinde.....og selvfølgelig en lang aften, hvor man bare kan slappe af foran pejsen i godt selskab med sin mand! Barnet er gået tidligt i seng....total udmattet efter en lang gå- og cykeltur.......Sådan en aften havde jeg igår og jeg fik strikket en lille hat til vores MeiMei (kommende lillesøster).Garnet er en gevisnt fra Irene's lille juleleg.....Yderst lækkert garn at strikke med og med sikkerhed noget, der er specielt lavet til små børn. Farverne er ikke mine farvoritter, men jeg synes det var morsomt at strikke en hat, der faktisk kom til at ligne en lækker klump jordbæris med krymmel i! TAK for gevinsten, Irene.Bolden som er under hatten er venligst udlånt af Emma, der med sikkerhed skulle vide, at den bare skulle bruges til fotografering...så selv med nattøj og mælkeskæg ville frøkenen gerne stille sig op til en tidlig morgen fotografering!


Det er jo min mening, at jeg som Anne gerne vil kreere noget til vores kommende MeiMei=lille søster, der lader vente på sig, i hver måned siden vores papirer blev registreret i Kina....altså siden September 2006...og jeg er langt bagud, men jeg har flere ting igang til Meimei...så bare vent jeg kommer stærkt igen. Nu har jeg da foreløbig to ting....og nu må jeg også snart få oprettet et specielt fotoalbum med disse kreationer!

Tusinde tak for kommetarerne til Emma's nye trøje.......gul er en svær farve at arbejde med, men man kan jo vænne sig til meget....og når nu pigebarnet så ovenikøbet ser godt ud i farven går det jo straks meget lettere.

9 kommentarer:

Caroline sagde ...

Jeg kan godt lide din nye blog. Det er meget fint.
I probably spelled most of that wrong, but I do enjoy your blog and practicing a little Danish by reading it:)

britt sagde ...

Jordbæris med krymmel...det er da herligt. Selvom jeg har det som dig: heller ikke mine yndlingsfarver...men rigtig fint til en lille MeiMei.
KH Britt

Anonym sagde ...

Nej hvor er den sød. Jeg vandt også sådan et nøgle, så måske jeg skulle gøre dig kunsten efter.

KH Lise

Bebiane sagde ...

Hej Karin
Jeg syntes din jordbæris med krymmel er rigtig sød og og kommer til at passe lille MeiMei så fint. Den gule bluse du har lavet til Emma er også så sød, de farver klær hende.
Knus fra Bebiane

anne sagde ...

Hvor er her fint, jeg blev helt rundforvirret, men jeg kan li' det.

Skøn hue du har lavet og helt klart et hit til en MeiMei -hvad med Jaijai skal hun ikke ha'?

Glæder mig til at se alle dine produktioner til lillesøster, skal vi ikke vedtage os imellem at vi ikke kommer over 16 emner????

strikkeforsker sagde ...

Mums, jordbær is, det er en rigtig pigefarve.

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Anne....ja, jeg følte ligesom at jeg lige måtte gå tilbage til mit tidligere design....det andet blev mig pludeseligt alt for mørkt...

og lad os håbe at det kun er 16 ting vi skal lave til vores kommende familiemedlem....det ville da være helt skønt! det tegner sig ellers til at kunne blive en helt garberobe vi kan nå at få kreeret!


malle

Lise....klø du bare på med en lille hat af dit "Irene garn" ....jeg startede fra toppen og strikkede indtil der ikke var mere garn....på pind 4.

Anonym sagde ...

Det er godt nok en skøn hat/hue du har strikket.

Rineke sagde ...

Sikke en masse tanker du må have strikket med i den forventningsfulde hue.