onsdag, januar 31, 2007

En regn fuld søndag..................

...kan sætte gang i mange nye strikkeprojekter og det gjorde den somend også. Jeg fik gang i en turkis/ grøn farvet Snowdrop, en brunt gæstehåndklæde, en kort ærmet trøje til Emma og hæklede bedstemors firkanter til en MeiMei tæppe. Ja, sådan kan det jo gå, når man kan spendere oceaner af tid i sin hyggekrog i stuen omringet af garner og bøger, regnen hamrer på taget og der er gang i pejsen....så bliver jeg bare så inspireret og får så uendelig meget blod på tanden til at starte nyt...altid mere end et projekt!

Først vil jeg introducerer jer for mit hækle projekt....100% inspireret af Anne's firkanter, men jeg omsætter mine til en barnetæppe! Garnet er købt for længe siden..., der skal dog købes lidt ekstra for at der kan blive nok firkanter og en kant. Kvaliteten er super.....70% uld og 30% soya....sjov blanding...men meget behagelig at arbejde med....det er fra Patons. Foreløbeig bruger jeg tre farver og holder mig til dem.Det næste projekt...som af nogle er blevet kaldt for terapi strik.......ja, jeg kan altså ikke strikke længe på det...det er utrolig hårdt at strikke med det tykke bomuldsgarn, men flot bliver det sørme da. Det var svigermor, der forærede mig dette strikkekit indkøbt i Netto i sin tid. Jeg elsker den der chokolade farvede farve og vi mangler nye gæstehåndklæder eller rettere små håndklæder til Emma's egen lille knagerække på badeværelset.
Mønsteret er taget fra kittet og jeg vælger at lave to håndklæder frem fo vaskeklude og karkldue, så jeg regner med at kunne strikke to stk. håndklæder af de 300 gram garn i kittet.

5 kommentarer:

britt sagde ...

Sikke en dag - det lyder fantastisk hyggeligt! Og skønne ring du har gang i!!
KH Britt

Marianne sagde ...

Nøj for nogle fantastiske farver i det MeiMei-tæppe!!!
Den der meget røde lidt til venstre for midten - den skriger på at komme herover til mig! Ha-ha-ha....
Det lyder sørme til, at du har hygget dig.
Jeg er ved at finde TV-venligt strik frem til aftenens nervepirrende semifinalekamp!
Det skal bare være noget, der kan køre derudad af sig selv!:-)
Knus fra Marianne

Julie sagde ...

Jeg er også ret vil med de farver, du har valgt til firkanterne!

KH Julie

anne sagde ...

Skønne firkanter, dem glæder jeg mig til at se som tæppe.
Og din Snowdrop lyder ret flot i farverne.

Anne sagde ...

Flotte flotte farver til oldemorsfirkanterne!!
KH Anne