søndag, februar 04, 2007

Upresset udgave......


....af mit færdige halstørklæde af de hæklede firkanter. En tro "kopi" .... sådan næsten bortset fra garnkvaliteten.... bedstemors firkanter og syet sammen til et dejligt tørklæde. Tørklædet måler ca. 18 x 170cm ...måske det bliver længere ved vask og pres. Det er hæklet i en blanding af uld og soya...garnet hedder Patons SWS.
Morsomt og hurtigt var det at hækle og jeg laver da gerne flere.

Grunden til, at der også blev til et tørklæde af de firkanter, der ellers skulle bruges til et tæppe til vores MeiMei var, at husbonden mente, at det blev for mørkt i farverne og jeg tog ham på råd og laver så tæppet i bare to farver.


Så vidt så godt...og det er måske lidt pusse nusse farver, men det går an og da jeg påtænker at hækle en mørk kant, så skal det nok blive okay.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Smukt. Pussenusse farver er helt OK til en lille pige - hun vil elske det!
Kh Britt

anne sagde ...

Hvor er det flot - tørklædet. Og godt set af manden, så nu får du tørklæde og lillesøster eller bror(har lige læst at 10% er drenge uagtet hvad man har ønsket), får et fint tæppe, som ser forrygende ud....

Tris sagde ...

Meget smukt. Det inspirerer (næsten) til at jeg selv vil forsøge mig med et lignende projekt - vel at mærke med Garnstudio.com's hækleskole inden for rækkevidde ;o)
/Tris