mandag, februar 12, 2007

Når lysten driver en...............

....til at skulle strikke et par ultra flotte vanter ...set hos Anne. Jeg gik igang i fredags ...først med at kigge i lageret af uldgarner og der var mange gode sager....og så ellers bare igang med at strikke. Jeg fandt disse farver, det var vist det vildeste jeg kunne komme op med .....det skal jeg vist have øvet mig lidt på, det der med at sætte pang farver sammen.Jeg elsker at strikke mønster...skal bare have roen til det, så kører det derudaf! Foreløbigt er jeg nået så langt. De skal være færdig til vores kommende San Franscico tur, hvor vi skal til Chinese New Year's Parade første weekend i marts. Der er nemlig noget køligere i SF end her hos mig. Måske jeg kan nå at strikke et Julie tørklæde af resterne ....så bliver jeg bare edder smart.....og så min gamle orange sportsjakke.


Og så vil jeg gerne sige tusinde tak for alle de dejlige kommetarer til mit hæklede MeiMei tæppe.... så mange tilbagemeldinger bliver man jo helt rørt over.

4 kommentarer:

britt sagde ...

Flooootte luffer! Dine farver er også smukke! Og så er det jo dine!
KH,
Britt

anne sagde ...

jamen Malle de er da forrygende og super flotte. Skøn strik, ikk' sandt?

Rikke sagde ...

Hvor er det nogle flotte ting du laver! Har du ikke lyst til at komme ind til os på www.hobbynettet.dk?
Vi vil meget gerne se meget mere til de ting du laver :)

randi K design sagde ...

Jeg har akkurat kjoept garn til de samme vantene! Dine farger er svaert fine! Jeg maa skynde meg aa faa mine startet og ferdig, vil sende dem til min datter i Norge til paaske... Skal nok sette dem paa bloggen min om en stund..