mandag, februar 19, 2007

Godt Nytår..........

...og nej, jeg har ikke en skrue løs,...endnu da, men det er jo i disse dage vi fejre Kinesisk Nytår, hvor vi denne gang går ind i Grisens år.

KUNG HAY FAT CHOY

Vi holdt stor nytårs fest sammen med en masse af vores venner fra foreningen FCC (familier med børn fra Kina)....det ene barn smukkere end det andet.
Der blev lavet drager, klippet til lanterne. lavet armbånd, spist kinesisk, frisk frugt og selvfølgelig fortunes cookies.Her hygger Emma sig med sin med en af sine veninder. Det var en dejlig dag med det dejligste solskins vejr.

Mine påskeliljer er sprunget ud og pynter fint i haven........

......og et tørklæde til min kære nabo er også gået hen og blevet færdigt! Det er strikket i Blue Sky Alpaca på pind nr. 3,5mm og jeg har brugt Anne's oversættelse af mønsteret birdsfeet. Det måler ca. 180cm og er 20 cm bredt.

2 kommentarer:

anne sagde ...

Godt nytår selv. Vi fejrede den også, men på knap så voldsomt vis. Kinaforeningen (FCC's danske version) holdte sidste weekend, men min to gider ikke. Så vi var en tur i musikhuset i søndags i stedet for, som også havde et arrangement. Vi kan mærke at især den store ikke rigtig gider for meget Kina, og det er jo for deres skyld vi gør det (nå ja og også for vores egen)

Smukt tørklæde, sikke en heldig nabo du har.

britt sagde ...

Hvor ser hun sød og også lidt højtidelig ud som hun står der med veninden i hånden.
Virkelig skønt tørklæde!
KH Britt