tirsdag, februar 20, 2007

Endnu en raglan..........

....selvfølgelig en gammel kender.....her strikket til vores MeiMei.....nu mangler jeg bare en "ting", så er jeg på banen med et stk. strik til vores kommende nr. 2 i de måneder der indtil nu er gået fra vores Log In date i Kina.......September 2006.
Vi vælger her i huset ikke at tænke på hvor lang tid, der kan gå før vi skal til Kina igen for at hente barn nr. 2....men derimod at sætte pris på at vi har fået Emma og giver hende muligheden for at blive storesøster. Men med et kig på ventelisten og hvor hurtigt/(trægt) det går for tiden med at processere adoptionssager i Kina....så kan man let blive lidt utålmodig. Som det ser ud nu er der lange udsigter....til næste år engang....men hvem ved måske Kina ændrer retning og bliver speedy igen.....let's hope.Anyways, trøjen er strikket i strømpegarn fra Lana Grossa i farven 5030....brune og røde farver...skulle det ende med en lillebror kan flæsekanten snildt blive ændret til en ribkant. Den er strikket i str. 2 år....rigelig stor.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det må ikke være sjovt, at gå der og vente og ikke rigtig vide noget..ØV ! KH Miri

Sylvia sagde ...

Å, for en nydelig genser du har strikket.
Og lykke til videre med adopsjonen. En dag.......

anne sagde ...

Hvor er den fin. Og behold bare flæserne for vi får piger..... Vi har lige sagt: "Nej Tak" til en lille SN dreng, det var svært, men nu venter vi igen med glæde....