onsdag, marts 07, 2007

300 gram tykt bomuld......

.......nu forvandlet til intet mindre end to gæstehåndklæder og en lille vaskeklud til frk. Emma. Det var en utrolig sej kamp at strikke i dette bomuldsgarn. TIl tider følte jeg, at begge mine skuldre var blevet til ørevarmere. Så der blev højst strikket op til 12 pinde pr. dag....for at undpå yderligere infiltrationer. Og nu er de 300 gram, foræret i sin tid af svigermor, så blevet brugt og endda til noget nyttigt....nemlig til Emma, der helst vil have disse bomuldshåndklæde på hendes lille knagerække på badeværelset. Det betyder jo så heldigvis også, at garnlageret er blevet formindsket med det antal gram......det kan dog desværre ikke ses!



Weekenden blev tilbragt i godt selskab med tusindevis af kinesere og to hold vennepar i San Francisco. Weekendens højdepunkt var selvfølgelig paraden lørdag aften.....med masser af løver og drager....ikke mindst grise....vi er nu i grisen's år!

Her er lidt fotos fra begivenhederne.
Chinatown......en ganske almindelig sidegade.




Hovedgaden i Chinatown, der var pakket med mennesker.

Paraden, der helt sikkert er bedre at se "in real"...


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Rigtig lækkert ser det ud det garn og også en dejlig farve. Er det efter opskrift el. ud af hovedet? Hvis opskrift - giver du den så ud? Især håndlædet.