fredag, juli 20, 2007

Voila...........

....så blev Notre Dame endelig færdig. Ja, det sidste var jo bare lige at hæfte ti ender og så få sat en knap i og det tog somend nogle uger.....knappen er kun midlertidig, men det var det, der var af udbud i knappekassen af de store knapper.
Så her er jeg i næsten fuld figur med trøjen. Opskriften er fuldt temmelig nøje bortset fra at længden er blevet længere.....jeg er mere til numse varmere som navlebeskuer. Opskriften er fra InterWeave Knits Summer 2007 og garnet er Patons og strikkefastheden passede fint og jeg er total vild med farverne, der passer perfekt til mine briller.Dejlig sweater til vores kølige aftner her hos os. Har den faktisk på lige nu, hvor solen er ved at gå ned og den kølige luft fra havet kommer op til huset.

Der har ellers siden sidst været besøg fra Dimen 30.......min gamle boss og hendes mand. Jeg havde ikke set dem siden jeg drog til California, så verdens situationen i Åbenrå blev mildesttalt endevendt fra flere vinkler. Vi hyggede og fik slappet af.....dejlig mad blev der indtaget og de udfarne fra Åbenrå får shoppet ret meget, men er der noget at sige til voldsom shopperi, når dollaren er så lav som den er?


Ellers så bliver der strikket lidt her og der.... der bliver kigget en del på baby opskrifter eftersom to af mine brødre skal være fædre ......den ene for tredie gang og den anden for første gang......så der er som nok at se til.


Og så er jeg blevet tagget af Gitte......og tænk hun vil gerne vide 8 interessante ting om mig......min hjerne arbejder på fulde tryk ..... !

3 kommentarer:

britt sagde ...

Lækker vams i flotte, glade farver!
KH Britt

Angelika sagde ...

Den ser godt nok dejlig ud - den staar paa min laaaange to-do-liste :-)
KH
Angelika

Monica sagde ...

Vacker färg!