tirsdag, juli 31, 2007

En nerve...........

...har sat sig fast imellem venstre 5. og 6. ribben og giver smerter. Kiropraktoren siger ikke for meget strik.....lav strækøvelser og gå igang med yoga igen. Jeg skal til at pleje migselv lidt mere sagde han sørme....og jeg tager hans ord meget bogstavligt....så jeg starter allerede idag med en god gang afslappende massage.
Så i de følgende uger bliver der ldit stille her på bloggen.....jeg skal prøve at holde lidt igen med at strikke for lang tid ad gangen..... det bliver svært specielt ved tanken om alt det dejlige garn jeg har liggende på mit lager.Jeg vil dog gerne lige vise en lille baby trøje i str. 9-12 mdr. fra bogen "Special Knits" af Debbie Bliss. Den er strikket i baby cashmerino....dejligt dejligt garn. Jeg ved endnu ikke om det er til MeiMEi.....som jeg er håbløst bagud med at strikke månedlige projekter til.........vi når det nok..... der er også to kusiner eller fætre, der er på vej, så måske trøjen kunne blive til dem, derfor er der foreløbig ingen knapper syet i.

Men for pokker, hvor går det dejlig nemt og hurtigt at strikke en str. 9-2 mdr. trøje.

Tusinde tak for alle jeres kommentarer til "SPIREN"..... Emma er meget glad for den og kan næsten med at skulle tage den i brug. Lige nu er det for varmt om dagen.....men en kølig aften ville den passe fint til.

2 kommentarer:

britt sagde ...

Uffff, da! God bedring!!! Og rigtig sød lille trøje!
KH Britt

Marianne sagde ...

Og den nominerede er:
Kig forbi min blog og læs nærmere.
KH-Marianne