lørdag, august 04, 2007

Lidt har også ret......

.... altså sådan 15 minutter's strik her og der....det løber jo op og bliver til lidt nyttigt, når der skal færdiggøres projekter.Der er bl.a mine Embossed Leaves sokker, der har været undervvejs i temmelig længe og som jeg hermed vil udråbe til at være projekt nr. 8 ud af de 12.

Garnet er håndfarvet OPAL købt engang sidste år og det var lige her. Mønsteret til Embossed Leaves kan dels findes i en udgave af Interweave Knits og dels i denne her vidunderlig sokkebog.

Og så er der jo sokker til min sockapaloooza ven.......også strikket i mønsteret Embossed Leaves og i garnet Lorna's Laces Shepherd Sock Yarn..... farven hedder Flame.

De skal sendes afsted på mandag til anden sokke-glad-strikker, der bor i nordlige Californien......egentlig bare lige 5 timers kørsel fra mig.


Svigermor har sendt sine rester fra sokker hun har strikket og der er foreløbig bare blevet til et par sokker til Emma. Det er faktisk to forskellige strømpegarner, der er strikket stribevis .... 5 pinde af hver farve. Så nu er rester fra bedstemor og bedstefar's sokker forenet til Emma's sokker og det passer hende mægtigt.


Det går meget fremad med nerven, der er blevet masseret og ribben, der er sat på plads.....så smerterne er ved at aftage, men der stadig meget ømhed efter et besøg hos kiropraktoren.

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Det er spændende at se hvor meget farvevalget gør en forskel med samme mønster. Den bog er også blandt mine favoritter.

Strikkemor(o) sagde ...

Så flotte sokkar du har strikka! Eg har også boka "Favorite Socks", men eg har ikkje strikka noko frå den enno. Det blir nok ein gong...

Jasmine sagde ...

Thank you so much for the socks!! I love them! I love the color and I've always wanted to do that pattern too. I'll get someone to take a picture of me wearing them and post it. And I love the elephant measuring tape too! The candies were so yummy. I wish I can understand your blog (or that google translate has Danish to English already) Thank you thank you thank you!!