torsdag, september 09, 2004

Min plumeria!

Se lige hvad der er sprunget ud i vores have........en plumeria blomst.....købt på en tur til "Big Island of Hawaii" i februar. Startede med at være en pind og nu er den ved at få blomster.....gad vide om det nogen sinde bliver til et træ!
Nå, men det er nu også fint hvis det bare bliver en potte-plante.


Anyways, jeg blev færdig med bullen til den lille norske trøje....nu skal der bare strikkes ærmer. Jeg synes resultatet blev helt fint.


Og så er jeg nået så langt med min "Claudia", som jeg har tænkt mig at strikke lidt længere end opskriften siger.....er mere til "numse-varmere"! Så der bliver nok lagt 10cm ekstra til i længden. Læg lige mærke til, at min fine broche som jeg fået af Fru Schwartz matcher fint til det grå..............ja okay det er vist ikke så nemt at se, men brochen er i lilla og turkise farver!


2 kommentarer:

Marianne sagde ...

God morgen heldige asen!:-)
Tænk at bo et sted, hvor man kan have en Frangipani (det hedder de på dansk) til at stå og blomstre på terrassen!!! Jeg prøvede engang, men én kold nat gjorde det af med hele bundtet!:-(
Og sikke flittigt du er!!! Jeg glæder mig til at se de færdige eksemplarer - også af hemmelighederne. FNIS....
Knus fra Marianne.

Fru Schwartz sagde ...

Go'morgen din skønne botaniker!
Øv - din blog æder mine kommentarer (eller også sletter den dem bare automatisk*GG*) - Havde ellers skrevet en lang smøre om at vi alle burde poste et billede af vores udsigt..sådan for at se, hvad vi betragter, når vi strikker og sår'n!

Nuvel! Claudia og broche klæder hinanden i den grad (Hendes datter havde en ny en på i legestuen igår - nu laver hun dem også med naive børnemotiver..rigtig sød!)

Den norske bliver mere end fin...respekt til dem, der kan få sådan noget til at se flot ud!

Kh Helle