mandag, september 06, 2004

Strikketøj og varmt vejr!

Her er pludselig blevet meget varmt........september kan ofte have nogle dage med meget høje temperature. Varmen kommer fra ørkenen og de varme vinde kaldes "Santa Ana Winds". Og nu ved jeg jo godt, at når man bor i staten California så har man normalt et varmt klima året rundt, men jeg bor 200m fra vandet og mærker altid hav-brisen....der jo køler en del. Normalt temp. er omkring 20-25 graders varme sådan ca. året rundt og det er et meget passende klima............men nu hvor vi har 31 grader i skyggen..........så man bare sidder og puster under parasollen......så er det nu for varmt til næsten at lave noget!.......altså strikke kan jeg jo altid :-)
Her er et foto af bjergene som jeg også har til udsigt fra mit hus......læg mærke til hvor klart det er. Foto'et er taget her kl. 10 om formiddagen.


Jeg er startet på min "Claudia" trøje og det går fint! Dejligt mønster. Den bliver strikket i noget uld jeg købte under mit sidste ophold i DK. Farven er mellemgrå og garnet indeholder; 70%uld, 5% silke, 5% bomuld, 20% alpaca..........og det hedder "Pioneer"......100 gram kostede bare 30kr.....det var et rigtig godt fund som jeg fandt i Kbhvn.


Så har to af mine enlige strømper fundet sig en partner for livet .....og Vivian har ret......parret til højre er fra Elemente serien.......svar til Fru Schwartz.Ellers så strikker jeg hemmeligheder......til senere beskuelse! Og jeg prøver at strikke sokker til nevø'er og niecer....det er lidt af en udfordring, da de jo ikke bruger str. 39 eller str. 43....som hr. og fru Pet'sen!

Idag er det Labor-day.....som DK's 1. maj.....så husbonden har lige en ekstra fridag her i forbindelsen med fridagen.

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Åhhhh - at have udsigt til bjerge!!!
Jeg bor på et bjerg - nåh ja, bakke - og har udsigt den anden vej. Men det er nu heller ikke så ringe - bare man kan se vand!:-)
Tusinde tak for opskriften Malle!! Det er bestemt dejligt med snailmails også.
Knus fra Marianne.

Fru Schwartz sagde ...

Den udsigt (og normal temp.) tror jeg sagtens, jeg kunne lære at leve med:-). Det er lidt hyggeligt at se din udsigt - se hvad du kigger på, når du strikker mm. (Vi burde alle poste et udsigts-billede*SS*).

Tak for sokke-servicemeddelelsen - det må blive det næste køb fra Marianne!

Lækkert Claudia garn, iøvrigt!

Kh Helle

strikkeforsker sagde ...

Hejsa,
Sikken en fin udsigt! Den sendte tankerne tilbage til Berkeley, CA for Long Island er ulidelig fugtig varmt og regnfuldt idag. Hmmm, til gengæld færre jordskælv på Østkysten.
Jeg er lidt misundelig over din imponerende sampling strømper.