onsdag, september 01, 2004

Mit nyeste design...........inden for sokke-branchen :-)

.....Igår blev jeg pludselig så inspireret, da jeg gik og pillede ukrudt op i haven. Nu er det jo ikke lige ukrudt, der som regel er min inspirationskilde....og måske så var tankerne måske i virkeligheden også et helt andet sted under lugningen :-)
Ihvertilfælde, da det var kaffetid for mig......og dermed også en velfortjent strikke-pause (ja, jeg belønner migselv med et tidsrum til at strikke i, når jeg har været rigtig flittig)..........så startede jeg med at lave denne strikke-prøve. Jeg havde også lidt Mormor's vanter i tankerne!!!!


Og endelig så lykkedes det mig at konstruere mønstret......det er jo det velkendte "hul-krus".....som jeg i sin tid lærte af Marianne Isager, da jeg var elev på Skals Håndarbejdsseminarium ( MI var min strikke-lærer.)
Ind og kigge i strømpegarns kurven, der efterhånden bugner med lækkert garn......men der var alligevel ikke lige de allerbedste farver til dette mønster.......Men jeg er nu godt tilfreds med resultatet.
MIN KREATION.....VOILA!


Har brugt OPAL Mosaik sort og rester fra et Rodeo-nøgle. Hensigten med dette design er også at få lidt bugt med alle sine rester som jo hober sig op.......og man kan jo snildt lave foden helt ensfarvet og lave mønster kun på skaftet.
#2 sok mangler stadig.
PS; mangler bare lige at renskrive opskriften.......så skal den nok blive tilgængelig for eventuelle interesserede.

Og så synes jeg, at jeg skylder jer et ordenligt foto af mine "bølge-strømper: Værs'go!


6 kommentarer:

zeusstrik sagde ...

hold da op Malle, hvis ukrudt in"spirer"er så godt, så tror jeg da jeg vil i haven( kan ikke kende forskel på krudt og ukrudt, så jeg nøjes med at gå derud). Og når man går ind for "uens" strømpepar, så kan man også komme til enden i restenøglerne...
kh hanne s

Elisabeth sagde ...

hvor er det en fed strømpe! og jeg er da lidt stolt over, at du også havde mine vanter i tankerne *blush* Glæder mig til at du får skrevet mønstret (hvilket minder mig om at jeg skal have skrevet mønsteret til vanterne... ups!) for de strømper vil jeg gerne strikke :) Tror noget af brugsens kraftige ensfarvede strømpegarn kunne være rigtig flot til dem... ihhh nu blev jeg jo selv helt inspireret *G*

mange hilsner
Elisabeth

strikke_jane sagde ...

Hej Malle.

Vil bare lige sige, at jeg synes dine strømper i eget design er superflotte og mega-seje (megaseje var noget min datter synes:-))

Vivian sagde ...

Jeg er imponeret, slet og ret, og intet mindre :-))

KH Vivian

Anonym sagde ...

Hej Malle
Hvor er de bare flotte dine sokker. Glæder mig til at prøve at strikke dem.
Hilsen Lise

Birthe sagde ...

Hej Malle.
Jeg kan blot tilslutte mig koret: Superflot hulkrus-strømpe!