torsdag, september 07, 2006

Klar til en lille tur..........

......en lille tur til Portland, Oregon her over weekenden for at besøge gode venner. Vi bliver ialt tre vennepar med hver vores egen lille datter, der alle er adopteret fra Kina.

I den anledning har jeg haft voldsomt gang i pindene og strikket to stk. af min egen model....raglan med flæser og rullekrave. Det er min hensigt at få et foto af pigerne i hver sin trøje.....!Her er Emma's trøje...........langt fra færdig som det ses ....for slet ikke at snakke om, at der slet ikke er begyndt endnu, men Emma har allerede to af slagsen, dog i mindre udgave. Nu er der fundet garn fra lageret....der har bestilt fra Emma, at næste trøje skal være i gul....mit fundne garnevalg er blevet godkendt af frøkenen og jeg skal igang ......snart.

Ang. Orchid.....så var jeg altså ikke helt skør i hovedet..., der er fejl i ærmeopskriften og jeg har idag fået tilsendt rettelserne fra Helga Isager....så Orchid kommer med til Portland og bliver vel snart færdig til brug...jubiiiii.

4 kommentarer:

The Silent Knitter sagde ...

Dejligt at du endelig har fået svar på din henvendelse om Orchid. Måske jeg må skrive og få rettelsen, når jeg kommer så langt (indtil videre er opskriften i hus, men jeg vakler i farvevalget) God weekendtur
Mange hilsner "ekspedienten i den århusianske garnbutik - hende der kendte din blog" Hanne

Linda sagde ...

Nej hvor er de yndige! Glæder mig også til at dem med piger i ;o)
kh Linda

faxfraenspelsau sagde ...

Sikke en god ide med flæsekant til en pigeraglan. Hvor er de bare søde de bluser. Glæder mig til billede med pigerne i. Godt du fik ram på Orchid, selvom det tog sin tid. Håber at konen sagde undskyld samtidig.

strikkeforsker sagde ...

Søde bluser. Iøvrigt tak for hilsene, nu kan min orchid også komme en tur til Oregon.
Godt tur til Portland!