onsdag, september 06, 2006

Det begynder at ligne...........

...en næsten hel Orchid. Nu er jeg nsæsten nået til mit krise stadium på begge ærmer til Orchid. Helga Isager er prøvet kontaktet, men har fået begge mine mails sendt tilbage. Så nu har jeg skrevet til "moderen", i håb om at hun måske kan hjælpe eller oplyse, hvordan jeg kan få hjælp til Helga modellerne! Jeg glæder mig meget til at den skal blive færdig. Den har været så skøn at strikke.....og det, der altid imponerer mig er løbelængden på Isager garnerne og den luksus det er at strikke med en blandning af silke og uld! Luv it!Min bror har tilbudt mig en uimodståelig sum for at lave en alfe-skihue og sokker i Texas farver.....rød/ hvid/ og blå. Så jeg arbejder i disse dage på sokkerne...strikket i Lornas Laces farven Liberty. Stoffet er indkøbt til huen....og der er rigeligt så jeg kan prøve mig frem. Min deadline er 1. okt og det skal ihvertilfælde nok nå!Annefødderne har også indtaget deres march her hos mig......et dejligt, flot og nemt mønster......oversat og tilrettet af Anne...

8 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Wow hvor ser orchid godt ud!
Jeg er midt på rygstykket. Hvad er problemet med ærmerne?

Hvorfor er brormand vild med Texas? Det er da ellers en stat fuld af red necks og kvæg med alt for varmt klima ;-) Hvad har han lokket med?

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

ulla, jeg har problemer, når jeg skal starte på raglan indtagningen...står, at det skal gøres som på forstykket, men så bliver det til udtagninger hos mig i stedet. hvilke email adresse har du brugt til din kontakt til helga?

brormand er blevet vild med Texas siden sine to år i Dallas.... og han betaler godt for at få sine ting "skræddersyet".

Marie sagde ...

orchid blir utrolig fin!!

Helle Holst sagde ...

Ja det begynder at ligne...en rigtig lækker trøje. Det ser bare så godt ud! Håber at du får løst problemerne omkring ærmerne. Jeg har haft korrespondance med Helga - jeg fik også svar:o) via "contact us"-adressen på www.amimono.dk.
Mon ikke der stadigvæk er hul igennem der.

Kh. Helle

Bettina sagde ...

Ja, dét er jo også lige et mønster efter min smag, det der på Orchid. *dyb misundelise* Glæder mig meget til at se de færdige resultater, for jeg gider ikke se på modellerne hos Aminomo, dem får jeg ikke noget ud af. Er ret vild emd mønsterfordelingen på de der Texas-sokker! :o)

strikkeforsker sagde ...

Hej,jeg har også brugt adressen fra hjemmesiden.

Mht til ærmerne, som forstykket men UDEN udtagningen på den sidste og første maske (de to glatstrikkede kantmasker), bare strik dem glat, som efter p 22 i mønstret. Men jeg er selvfølgelig ikke helt sikker. Jeg vender tilbage, når jeg er nået til ærmerne. Men nok først om godt to uger. Jeg hærger SF i næste uge og garnbikse, fiberfestivaller og nationalparker i N. Ca og S. OR ugen efter.

marianne sagde ...

men vad fin den tröjan blir(orchid)
var köper man ett sådant mönster??

marianne sagde ...

vad fin din orchid blir, var köper man ett mönster till den tro???