mandag, september 25, 2006

Sorry.....

...men nu er jeg bare så træt af, at jeg ikke har fået taget nogle ordentlige fotos af mig iklædt min nyeste kreation til migselv.
Så i bedste Sanne B. stil har jeg stået og poseret........ret dårligt foto... SUK. Nej, det gengiver jeg ikke. SORRY.

Men her er et fuldt foto af Orchid i fuld figur...blot uden mig.Dejlig bluse, der helt sikert skal blive brugt. Af ændringer modificerede jeg halsudskæringen lidt....tog Linda med på råd og strikkede lidt vrang masker sammen og dermed blev halsudskæringen mere afrundet....og det blev rigtig flot. Tak for tippet!

Og nu gør jeg så status over alle mine strikkeprojekter....liste følger snarest. Jeg har et nyt kit på vej til mig i posten..... se her!
Kan næsten ikke vente med at komme igang...en ting er sikker, jeg strikker ikke noget færdigt får starten går på dette nye kit!

Har jeg fortalt at vi har ananas i haven......ja, altså bare en. Her er den første frugt. Ikke stor....hellere lidt, men godt.

6 kommentarer:

Marie sagde ...

Orchid ble fantastisk fin!!

strikkeforsker sagde ...

Fantastisk flot!
Nu glæder jeg mig rigtig meget til min bliver færdig.

Linster sagde ...

Jättefin! Verkligen! Man blir verkligen sugen på att göra en själv...

Sanne B. sagde ...

Den er bare superflot din Orchid. men jeg ville nu gerne have set den med indhold, pønser nemlig alvorligt på at gøre den til årets fødselsdagsønske, men er i tvivl om pasformen.
kh
Sanne B.

Susanne sagde ...

Enig med Sanne; jeg lurer nemlig også på om den skal på ønskeseddel...vi vil se den på :o) Hvor bliver Emma da stor og voksen at se på. Kh Susanne i Silkeborg

zeusstrik sagde ...

hallo den er lækker ( også med badeværelsespletter) den opskrift må jeg ha fingre i. Der er snart undskyldninger nok til en tur til Århus:)

kh hanne
der er meget misundelig på jeres ananas, lille eller ej.