lørdag, september 16, 2006

Min ORCHID......

...som det ses på billedet er næsten færdig. Mangler lige lidt sidesømme og raglan, der skal syes sammen .........men halskanten driller og jeg må have den modificeret så den kan blive pæn. Lige nu er den for stor....har forgæves prøvet at lukke stramt af, dog uden held.... jeg tror simpelthen, at jeg må strikke den med tyndere pinde.....PS...min strikkefasthed har været perfekt under trøjens tilblivelse! Så der går nok lige et par dage inden en 100 % Orchid kan ses på min side.Selv med mange andre tiltrækkende projekter igang blev jeg alligevel overtalt af migselv til at starte noget nyt igår aftes. Jeg fandt i gemmerne noget garn i en meget støvet og lys lavendel farve.....Classsic Yarn; en skøn blanding af bomuld, angora, viscose, angora og polyamid.
Mønsteret er fra et Hendes Verden nr. 51, 2005 og hedder sjal med dugdråber. Ganske enkelt at strikke og godt til en god film på DVD afspilleren.

Turen til Portland var helt vidunderligt. Vi besøgte bl.a. en Dahlia farm .......og jeg kan slet ikke beskrive, hvor flot det var!
Så langt øjet rækker kunne der anes Dahlia blomster...wauhhhh!

Og dagen efter vi kom hjem fik vi meddelsen fra vores adoptionsbureau, at vores adoptionspapirer var røget til Kina.....ventetid ca. 12-15 mdr.. Jeg venter altså barn som Anne velvidende, at ingen kan se min mave vokser og spørge mig, hvor langt jeg er henne, hvornår jeg skal nedkomme...., men jeg ved, at jeg skal være mor til et lille barn født i Kina.....jeg kan læne mig trygt tilbage, ikke mere papirarbejde foreløbig....trille tommelfinger og drømme om min næste datter, en datter, der ikke vokser under mit hjerte, men derimod i mit hjerte og fylder mere og mere.....vente på den første af tre opringninger, der fortæller mig, hvornår vi kan forvente afgang.....er der noget at sige til, at jeg allerede glæder mig til julen 2007?

11 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Nej - der er virkelig ikke noget at sige til, at du glæder dig til julen 2007. Min nevø og hans kone går og venter på barn fra Columbien, så vi følger/venter med på sidelinjen. De har et "hjemmelavet" barn i forvejen, men glæden og forventningen denne gang er mindst lige så stor som sidst.

Flot Orchid og lækkert sjal. Jeg holder som regel HV, men kan ikke huske sjalet og bladene er forlængst leveret videre.

Hilsen
Mette G.

strikkeforsker sagde ...

Flot orchid, jeg notere mig lige det med halskanten.

Pøj pøj med den næste datter.

Fru Schwartz sagde ...

Kære Malle,
Nej, ingen kan se at du er gravid og ingen ved hvornår jeres barn er født...Du må have lyst til at gå rundt med et stor skilt på ryggen nu!?

Tusind tusind gange tillykke med den forestående familieforøgelse...du ved jeg følger spændt med!

Kærligst Helle

PS! Lækker Orchid og fedt sjal (det har jeg selv liggende i to-do bunken!)

zeusstrik sagde ...

hvor skønt Malle og sikke en julegave:O)) Tillykke til dig og familien. Du ved jo hvordan du kan fordrive den søde ventetid:O)

kh hanne

Fríða sagde ...

eejj, hvor dejligt Malle! til lykke, til lykke med den ventede lille ny! du ved at vi alle her i blogverden i al fald venter ligeså spændte som hvis du var traditionelt gravid.
hilsen fra Island
Frida

Britta sagde ...

Du slipper da for morgenkvalme og hævede ben! ;-) Men jeg er ikke i tvivl om at spændingen er lige så stor. Og så er ventetiden længere!

Sjalet ligger også i min to do liste - skulle måske finde noget garn...

Knus Britta

anne sagde ...

Malle tillykke med afleveringen til CCAA, har i også fået LID? Vi venter stadigvæk på vores.
Hvor er det dejligt at midt i strikkeriet at vi kan vente sammen, det bliver stort. Tænk om vi skulle kunne mødes i en snusket lille garnbutik i et udsted i Kina, det kunne være hyggeligt.
Skønne ting du har gang i ellers

Vivian sagde ...

For HUNNE hvor dejlig læsning Malle, jeg er sikker på at man er ligeså fysisk under påvirkning indtil den bette er der, som når man er normal (og højst overvurderet) gravid ;-))

Orchid ligner simpelthen noget fra et eventyr!!

KH Vivian

Linda sagde ...

Også et tillykke til dig, endnu en blogbaby er på vej, så dejligt!! Jeg ville gerne have set den Dahlia mark, wauw så flot! Ang halskanten, hvad med at strikke nogle af vrangmaskerne sammen, så den bliver mindre elastisk?
kh Linda

Bim sagde ...

oj, vilken härlig bild... min man älskar just dahlior, och han njöt när jag visade bilden samt sedan sidan, ;).
Själv gillar jag sjalen där!!! enkel kanske den ser ut, men den är urläcker i sin enkelhet...
Må så gott... kramis, värmländska på bloggtur...
Sjöbackas blogg

Marie-Louise sagde ...

Tillykke Malle. Hvor er det dejligt at høre:-)
Sjalet er jeg helt solgt i. Det er vel nok flot. Er det fra sidste år eller?
Kh.
Marie-Louise