onsdag, august 30, 2006

Glee..............

..............bliver en ommer......det er bare så ærgeligt, men som den er nu bliver den aaaaalt for stor...jeg svømmer nærmest i den! Og det er min egen fejl.....ja, det er helt pinligt at skulle indrømme, at jeg tog det lidt let det der med strikkefastheden.....mente, at den var helt cool med bare et nummer mindre i pindestr.... men ak....hvor var jeg dog forkert på den.

Jeg har regnet ud fra en strikkeprøve og kan nu starte på en frisk Glee med forhåbenligt det rette maskeantal..for jeg vil have een ......og med en størrelse meget mindre en den første er der garn nok til tre-kvart-ærmer.... så kalkun-under- armene kan dækkes! Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet! Det mest ærgelige er bare alle de mange og lange vrangpinde jeg har brugt tid på....SUK.


Jeg har strikket vanter, der skal filtes...de bliver vist ikke helt Emma størrelse....nok nærmere til farmand...men mon Anders nu vil gå med vanter i lyserøde og lilla vanter.....jo, det vil han vel, hvis han fryser nok!Og jeg kan godt forstå, at Emma ser lidt betænkelig ud om disse her vanter kan filtes til hendes størrelse.

3 kommentarer:

Britta sagde ...

Jeg forstår godt hendes betænkelighed!
Det ser forøvrigt ud lige som da jeg gav Rasmus hans fars str 47 sokker på som handsker forleden ;-)

God fornøjelse med Glee - for 2. gang! Du får da noget ud af garnet ;-D

Knus Britta

Bim sagde ...

*ler*
Ja, hon ser ut ungefär som om nu har mor min fått något fel i detta som kallas skalle.... Ja, om hon tror att detta ska passa på mina händer... det kan väl mamma se själv att det ALDRIG kommer att fungera. Annan tvätt krymper ju ALDRIG så mycket, så varför skulle då DESSA göra det, ;).
Ja, ingefär så ser henne uttryck ut tycker jag... för jag kan se att detta är en liten dam som vet att mors tvätt INTE krymper normalt, hon får ju på sig kläderna normalt... Så, jag vet att min mors tvätt INTE krymper så mycket... hon anser detta helt... tossigt, ;)
Må så gott... en Sjöbackbo på irrvägar ute på nätet... kramis...

http://sjoebacka.hotserv.dk

Anne sagde ...

Tsk-tsk-tsk, Fru Håndarbejdslærer, kan du høre mig ryste på hovedet??
Du må hygge dig med Glee - IGEN ;-)
Endnu et yndigt billede af Emma, selv med det betuttede udtryk!
Go' weekend, kh Anne