mandag, august 21, 2006

Er der noget at sige til...............

....at jeg elsker byttehandler? Jeg har idag fået min pakke fra Marianne ....uhmm, med det lækreste cashmere garn, opskrift + garn til Rib blusen af MI, sæber og de dejligste rosentræ strikkepinde i alle mine farvorit størrelser.Okay jeg havde givet Marianne små hint til, hvad der kunne byttes med..........Marianne ønskede sig håndtene....meget smukke endda!

Jeg strikker ikke helt så meget for tiden.....min venstre arm er lidt muskel-træt-øm i disse dage....så jeg prøver at begrænse strikkeriet lidt....så jeg bruger symaskinen til at få min trang til kreativt stillet.....og det jo godt nok.....for den kommende julebutik, hvor jeg deltager i afvikles allerede i midten af November måned, så der skal vel egentlig også snart startes på lidt julerier.

3 kommentarer:

anne sagde ...

sikke da en ovenud lækker stak du der er blevet begavet med. MI's rib er også mit næste projekt.

Anne sagde ...

God byttehandel, der er meget lækkert der, men håndtenene er nu også flotte, omend jeg ikke ville ane, hvordan jeg skulle bruge dem ;-)
KH Anne

Bim sagde ...

Oj, jag bara älskar denna bilden, suck. Urläckert allt som ses där... ... ...
Den där ribblusen som det är mönster på där... Finns det något bra ställe att inhandla det på??? Ja, ifall man skulle ta och spela på Lotto och råka vinna då vill säga, hihihi... Bara älskar den...
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis, ngn med nerdreglat tangentbord efter den bilden... och stickorna, de gör ju bilden än bättre, :) Drömma, drömma, drömma...

http://sjoebacka.hotserv.dk