onsdag, august 02, 2006

Kan man godt vokse op uden............de berømte Mariekiks. Nej, det kan man ikke....altså hvis du spørger mig! Jeg storindkøber disse kiks i IKEA'S delikatesseafdeling ved hvert eneste besøg...og jeg får selvfølgelig altid mange stirrende blikke!

Emma har fundet ud af trick'et med at dyppe kiksen i sødmælk og er stor elsker af det!

Så blev jeg også indehaver af Amy Butler stof og mønster. Mette gav mig linket til denne lækre webside og efter en del surfing i Amy Butler's stof kollektion....endte der pludselig lidt i indkøbskurven.....og tro mig, det kunne have været meget værre!

Pakken var så nydelig pakket ind med en stor tak for min ordre!Og her er så herlighederne....

Så nu er det bare frem med saksen og varme symaskinen op.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

hehehe, ikke noget med oreos, mariekiks er meget bedre :-)

Lækkert stof du har købt, hvad er planerne?

anne sagde ...

skønne stoffer du der har fået smidt i kurven. Jeg vil også ha noget.... Nå kold vand i blodet fra min side, jeg skal hvis lige ha' brugt fra lager først.

Kan man overhovedet leve uden MarieKiks? Hos os er de en fast bestanddel af det daglige fødevare indtag, der er altid lige plads til en af den slags, og dybbet i mælk uhmmmmm.

Mette sagde ...

Det taskemønster må jeg da eje!!! Hvor endte du med at handle!? Jeg har surfet omkring Amy Butler stoffet de sidste dage og vendt 25-ørene.. Det kunne være mig, der havde valgt det stof, du har valgt! Kom så i gang, kvinde! k.h. Mette

Anne sagde ...

Sådan en taske i smukke stoffer ønsker jeg mig da, hvis du skulle få syet en, du ikke lige selv har lyst til at bruge ;-)
Ja Mariekiks, det må der til, men de er altså ikke så supertynde og "knæk-ned-tungen"-agtige, som de var tidligere.
Min favorit-marie er ikke dyppet i mælk, men en klap-sammen med lurpak og mørk pålægschokolade, uhmmmm!
KH Anne