mandag, august 14, 2006

Nervepirrende var det........

....og så alligevel var alt under kontrol....der var jo flere nøgler af samme slags garn i bunken. Ja, alt imedens der blev strikket på den sidste tommelfinger og hvor jeg bare blev mere og mere irriteret over, hvor ærgeligt det ville være, hvis jeg nu bare ikke havde garn nok og skulle til at startee på et helt nyt nøgle garn og dermed få flere ender at hæfte osv osv.....ja, så var der jo hele ca. 50 cm garn tilbage!

Så det passer helt fint med 50 gram uld....ca. 90m, strømpepinde nr. 4mm og en helt gratis opskrift ....og voila efter lidt mere end 2 timer.....er min vintergarberobe blevet beriget med et helt nyt par vristvarmere.Denne vinkel er totalt forkert....se lige, hvor stor min hånd er og for slet ikke at snakke om størrelsen af mine fingre! Hæ hæ hæ.

4 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

He! Sådan nogle skal min efterårs-garderobe også udvides med! De er fine!

anne sagde ...

vinkel eller ej, de er skønne. Mit problem er at jeg fryser fingerspidserne, så jeg skal nærmest strikke det du ikke strikke for at dine skønne vintertng kan kalde sig vanter.

Anne sagde ...

De er da for flotte, dem havde jeg slet ikke opdaget hos Knitty, synes ellers at jeg har check på udvalget der!
Jeg er vild med pulsvarmere, de er super gode, når der skal hentes hunde-godbidder i lommerne på gåturen...
jeg må fluks i gang, selv om det forhåbentligt varer længe inden de skal i brug!
KH Anne

Bim sagde ...

Åh, du har gjort de pulsvärmarna... Hm, de har jag också funderat på, eller över... ;). Hm, ska bara hitta fram till ett garn som är just det rätta, hihihi. Och så långt har jag inte kommit än, :p
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... Kramis...
http://sjoebacka.hotserv.dk