onsdag, august 16, 2006

Der hygges og leges....

....når onkel Søren er på besøg! Emma leger, at der laves mad til onkel Søren og der bliver læst højt i det lille iglo telt.Glee er ved at tage form og jeg mangler nu bare mindre end 20 pinde så skal maskerne til ærmene tages fra og der fortsættes med for-og bag stykke.Kan i fornemme det super bløde alpaca garn....det er bare så dejligt at strikke med.Ude i den store blog verden bliver jeg jo næsten dagligt mindet om, hvor mange steder der kan handles on-line......mange fristelser....nogle undgår jeg og andre prøver jeg.....
Garnet er håndfarvet og hedder Sedona og er købt hos hende her .... Sedona er nemlig et sted, hvor jeg godt kan lide at være!

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

nej men Malle, det er jo miiine farver! hvorfor har de endt hos dig, i stedet for hos mig? og wow, hvor er der mange smukke farvestillinger hun har der på sin side!
hilsen fra Island
Frida

Vivian sagde ...

Neeeeej, hvor er det flot det orange garn, og Alpacaen kan mærkes helt hérover ;-)

Herligt hyggetelt!

Viv

Bim sagde ...

Pip!
Ja, jag hoppas väl du lär din lilla dotter att prata sin mors modersmål, eller? Så hon inte blir helt amerikaniserad, på ondo, :p. Nä, skämt och sidor, de ser ut att ha det väldigt kul ändå, :).
Oj, vilket häftigt garn... de färgerna kunde jag också mycket väl kunna tänka mig att ha i en stickning, ;). Och även det alpacagarn du stickar i nu, hua. Det ser ut att bli något helt underbart... suck... älskar alpaca...
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis...
http://sjoebacka.hotserv.dk

Mette sagde ...

Skønt garn, Malle. Jeg vil vise min mand et billede af onkel Søren. Det er lidt sjovt! kærlig hilsen Mette

Anne sagde ...

Hvis han stadig er hos jer, så hils ham lige, ham søde Søren!
Jeg kan se, at det ikke kun er du og jeg, Malle, der er blevet ældre;jeg har nogle billeder af Søren fra Sophies barnedåb, der er han jo bare en knægt ;-)
Go' weekend, kh Anne