tirsdag, januar 16, 2007

Anika.........

...i en ny og måske også lidt anderleders udgave...nemlig strikket i Opal garnet inspireret af Herr Hundertwasser. Kvaliteten er helt i top og bare tanken om, at den bliver vaskbar i maskinen gør det en endnu større glæde at strikke den! Det er klart nemmere at have trøjer til Emma, der kan vaskes i maskinen synes jeg!



Næste plan er, udover alle de dersens UFO'er, som ligger i strikkekurven, er at strikke en "inderst inde" undertrøje til Emma i noget Koigu garn fra lageret .....gule og grønne farver....og bemærk venligst gårsdagens høst af strandskaller, stranden som bare ligger 200 meter fra vores hus.



.....og så bliver det en blomme farvet Gurli Gris's tur efter undertrøjen....et kit, jeg indkøbte i November 2006 hos Pinnsvin Design.

Min garn nedbryder måler har fået ny titel......Garn Forbrug 2007 og som i kan se, så er der allerede lidt på målere (MeiMei's trøje og Emma's tæppe)...idag vil jeg lige tilføje yderligere 100gram nemlig for to par børnesokker strikket i Kvickly's strømpegarn.... TADAAAA

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes den Anika er ret frisk og sjov - og Inderst Inde bliver helt klart i samme kategori.
Skønne sager, Malle!
KH Britt

Helle Holst sagde ...

Go idé med en vaskbar Anika - lækre farver som man bliver helt glad i låget af:o)

Kh. Helle

Rineke sagde ...

god ide med den tikker, den vil jeg også prøve (hvis jeg kan finde ud af det...)
A propos er jeg misundelig på din strandskaller (boede i SB i et halvt år med stor fornøjelse)