søndag, januar 14, 2007

Tæppet er færdigt ......

....og Emma blev uventet ejermanden af det! Men hvad kan sige, når pigen forelskede sig fuldstændigt i det! Det var ment til vores kommende "Mei Mei" (lille søster), men da hun lader vente på sig skulle der jo være rigeligt med tid til at strikke endnu et tæppe med garn fra mit lager.




Det der med at hækle hører ikke til mine bedste evner, men jeg synes faktisk det er ret hyggeligt og det gik bare let som ingenting at hækle de fine små blomster og blade som tæppets pynt! Tæppet er strikket i garn fra mit lager og der røg knap 600gram. Jubiii. Blomsterne og kanten er hæklet i Grønhøjs Kamgarn.....to tråde. Kanten blev til en muslingekant....ja, det er den jeg kan bedst. Så nu er jeg så blevet færdigt med nr. 1 af de 12!



Den første trøje til Mei Mei er færdig; en genkendelig sag fra Garnstudios gratis opskrifts side, dog strikket i Garnstudios baby uld....strikket i str. 18mdr. og er ganske stor, så stor, at Emma kan passe den, Men da frøkenen ved, at det er til hendes lillesøster ønsker hun ikke at bruge den. "Jeg får bare en anden trøje, Mor" ...og barnet har jo ret. Jeg strikker allerede på en ny børnehave trøje til Emma.......en Anika i en Hundertwasser udgave stay tuned....mit projekt nr. 2 af de 12!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

skønne farveglade projekter!!
Selvfølgelig blev hun forelsket i det tæppe!
KH Britt

Anonym sagde ...

Skønt tæppe og helt igennem lækker trøje. Fed farvesammensætning.

Lene Sophie sagde ...

Sikken et flot tæppe, kan godt forstå at Emma er faldet for det.
Glæder mig til at se "Mei Mei" i den skønne trøje.
KH Lene Sophie

Anonym sagde ...

For en nydelig jakke. Og teppet ble også flott!