søndag, januar 27, 2008

Det regner........

....og det har det praktisk talt gjort hele ugen. Vi har fået mange mm vand som vi hårdt trængte til. Men nu må det da være nok......nu må solen gerne skinne og varme os igen. Vi skal nemlig snart på ferie til varmere breddegrader og mine ben skriger langt efter lidt brunhed, hvis jeg da ikke skal blænde folk på stranden.
Men Emma og jeg trodsede regnen nogle gange og gik bl.a. til stranden for at kigge til sælerne i byens sæl-reservat, der hvert år i månederne December til Juni bliver overvåget af frivillige. Der bliver talt op og holdt øje med bestandens størrelse hver halve time. Stadig ingen babyer....først til Februar fik vi at vide, så vi må derhen igen, når der står Februar på kalenderen. En sød historie fra Emma er da hun om aftenen skulle fortælle sin far om besøget hos sælerne er ;

Far; fik du set nogle baby sæler idag Emma?

Emma; Nej, de er stadig inde i deres mors maver......ligesom min lillesøster ligger inde i min kinesermor's mave.


Ingen tvivl om, at vi i denne tid taler meget om at være født i Kina, have en Kinesisk mor og far osv osv......og der bliver spurgt meget om, hvornår vi skal til Kina for at hente MeiMei. Så ventetiden er ikke bare lang hos os forældre, men også hos storesøster Emma. Vi prøver at holde lav profil med at tale for meget om MeiMEi, men der er mange, der spørger om, hvor hun bliver af og her i huset har små gryder altså også ører!

Her ser i det barske Stillehav i regnvejr med øen Santa Cruz i baggrunden.
Og min bil, der ikke har været så flot hvid i meget længe...... tak regn! Se lige bjergene...bag disse grå skyer gemmer der sig lidt sne....jo sørme kan der ses sne i syd Californien.
Nå, men regn er jo også godt til indendørsaktiviteter som strik, så der har selvfølgelig været strikket en del.

To styks "inderst inde" eller som jeg hellere vil kalde dem....to veste i det dejligste Alpaka fra garnstudio. De er til mine nyfødte tvillinge nevøer, der meldte deres ankomst igår morges. Så jeg blev her i ugens løb lige pludselig Faster til tre nye nevøer....Malthe, Frederik og Christian.Så jeg strikker på tvillingetæpperne for at få dem hurtigst muligt færdigt....et er helt færdigt og det andet mangler bare borten.......jeg når det nok siger jeg til mig selv hele tiden og det gør jeg jo også. Det gør jo ikke noget at de kommer til DK først om et par ugers tid, vel?

6 kommentarer:

Marianne sagde ...

Kære Malle.
Endnu en gang hjerteligt tillykke med fasterværdigheden!:-)
Det er da helt fantastisk med hele 3 nevøer på én uge!!!
Dine forældre må da også være helt rundt på gulvet!:-)
Og sikke da en sej Jegsenbil du har at køre rundt i. Jeg vil også have en bil, der står Markno på. Nej en autocamper - så kan der være endnu mere garn!:-))
Det er bare en aftale med det der, du ved nok! Sender nok lidt billeder om en uges tid!:-)
Ha' det godt allesammen.
Knus fra Marianne

Bettina sagde ...

Tillykke med den enorme familieforøgelse. :o)
Og nogle lækre farver, de veste har fået...

Her i DK regner det osse konstant, kun afløst af blæst...jeg kan ikke mindes en mere kedelig vinter, for her i Brørup har der sågar ikke været sne denne vinter. :o/

Anne sagde ...

Tillykke med alle nevøerne, kom tvillingerne til tiden eller??
Gode navne alle tre, min ene lillebror hedder Malthe, det navn elsker jeg højt, og de andre to, ja de er jo sikre klassikere, og ret royale :-)

Det ser så fint og sirligt ud med de kridhvide bodystockings under de små veste, det kan forældrene da kun blive glade for.

Sej Jegsen-mobil der, gi'r du en tur i den, når vi engang kommer over Atlanten, gerne snart, siger Laura!

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

min bil....jeg kun sige....a ælsker den. den er ikke noget specielt.....en toyota 4runner og er fra 2001. men den er dejlig og man sidder højt og det er jo rart for sådan en lav benet kvinde som jeg. der er masser af plads til store indkøb og skulle det gå helt galt så har jeg udstyret til at taget på bilen også kan tages i brug.

jeg giver altid en tur i "trucken" for dem der kommer på besøg!

malle

STRIKKEMOR(O) sagde ...

Gratulerer med alle tantebarna! Så flott ting du strikkar til dei!

Mette sagde ...

De veste kan da kun vække lykke! k.h. Mette