onsdag, januar 23, 2008

En hagesmæk ........

...er vel i grunden slet ikke nok!Og da jeg under en lille oprydning i sidste uge fandt intet mindre end 40 nøgler bomulds garn vidste jeg med sikkerhed, at de ikke ville ende med min oprindelig tanke af projekt. Jeg havde engang en drøm om, at jeg skulle som så mange andre hækle mig to skønne tæpper i bølge mønster. Men goddaw mand økseskaft....jeg havde vist ikke lige taget højde for i mine drømme om, at jeg overhovedet slet ikke er den store hækler og for det andet faktisk slet ikke er så vild med at arbejde med bomuldsgarn. Intet ondt ord om garnet for det er faktisk ret så lækkert og jeg føler heller ikke, at mine skuldre sidder oppe omkring ørepartiet, når jeg strikker med det......men de mange nøgler bliver ikke omsat til tæpper....desværre.

Men hagesmække bliver nogle af nøglerne da brugt til. Foreløbig en lille stak, der let kan vokse sig størrere. De er ganske hyggelige at strikke og ikke mindst ret så hurtige.

Og hvem er de til.........øhhh, jeg må jo indrømme, at det nok bliver til min egen lille MeiMei, da mine brødre for tiden kun kan finde ud af at producere drenge :-).
Er lige blevet Faster til "lille dreng" igen her i mandags....Hip Hip Hurra.
Men mine nyfødte nevø og kommende ender nok også med at få en lille stak i valmue og lathyrus farver. Farverne er som ganske seje til drengebørn.

Jeg har modtaget to priser af samme slags.....You make my day.....jeg vender tilbage, men vil for nu gerne sige tusinde tak for prisen.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Kære Faster Malle.
Hjerteligt tillykke med den lille nevø. Dejligt, at de begynder at vise sig her i verden, hva'?
Vi snakkes lige ved i morgen om det, du ved nok!:-))
Knus fra Marianne

Anne sagde ...

Ups - nu fik du så lige en mere, ja pris altså, du får da både i pose og sæk af både det og så nevøer!

Der ligger en hilsen til dig på min blog...