søndag, januar 06, 2008

Maxi Baby Rib eller.........

.... en numsevarmer! Ja, det blev vel egentlig lidt begge ting. En forstørret udgave af Baby Rib.....et kit, der har ligget i mere end et år og garnet .....DUO uld/ silke i den flotteste auberginefarve ligger stadig og venter på at blive forvandlet til en babyrib i str. baby. Det venter jeg lidt med endnu. Så derfor blev det først til en Maxi udgave. Den er strikket i det dejligste alpakauld på pind nr. 4mm. Jeg fulgte så godt som str. 6-9mdr. opskriften med lidt flere udtagninger inden jeg delte arbejdet i for-og bagstykke.....og så strikkede jeg den selvføglelig også længere....meget længere. DVS. den blev faktisk utrolig lang efter en vask. Jeg prøvede at give vesten nogle minutter i tørretumblerne, men blev ret nervøs efter 2 minutter. Den bliver som den er, så derfor er jeg allerede igang med en rigtig lortebrun udgave også i alpaka og den bliver strikket navlekort, så den kan give sig til den rigtige længde.En knap som et får valgt af Emma fra knappe kufferten........hun er jo også født i fårets år!

En numsevarmer over kjolen....slet ikke så tosset, hvis i spørger Emma.

Og så ellers tak for alle gode råd angående hjemmlavet øllebrød. Det blev indtaget med stor fornøjelse hos husbonden og jeg......ikke helt hvad Emma kunne spise. For pokker, hvor det smagte godt.....det blev til en fuldkornsudgave med revent appelsinskal, en god tjekkisk mørk øl plus en stor klat flødelum og det smagte himmelsk.

8 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Hvor er den bare god til hende Emma!! Fantastisk flot farve.. Og se som hun stråler af glæde over de skønne ting ,mor strikker.. Hun er så dejlig at se på!

Tineke sagde ...

Endnu en sød model på en sød model!

Hilsner, Tineke

hannekludekone sagde ...

Hvor er de søde, de "opblæste" veste/kjoler/numsevarmere! Det lyder ikke som om det er svært at blæse dem op? Og hvor er hun dog en smuk pige, Emma!
Mht øllebrød, har du så prøvet at røre en gammeldags æggesnaps - sukker + æggeblomme, pasteuriseret kan sikkert bruges, hvis man er nervøs for salmonella - sådan rigtig hvid og skummende, og så hælde øllebrøden ned i den? Min mormor lavede det til os under krigen i 40'ne, hvor vi ellers var på smalkost derhjemme. Hun lavede det direkte i tallerkenen, og så rørte vi selv rundt, det både smagte og så lækkert ud!

Laila sagde ...

Godt at höre at det fungere med öllebröden.

Mäske jeg ogsä skulle lave en omgang, selvom jeg nok er den eneste der spiser det her i huset.

Söd pige du har...

Laila i Schweiz

grendesign sagde ...

Jep, den opskrift har jeg også købt med henblik på maxifisering. Dejligt at se et fint eksempel hos dig.
KH Britt

Cloé sagde ...

Teus trabalhos sáo lindos , e a top model é demais! Abraços.

Gitte Jensen sagde ...

Vi er åbenbart flere der går ind for numsevarmere ;-) Heldigvis er vores døtre ikke i den alder hvor navlen skal være fremme....

Skøn farve, og hvor en den flot til din dejlige datter.

Anonym sagde ...

Hun er simpelthen den dejligeste lille prinsesse at se på. Lige fra jeg så din blog første gang for et års tid siden har jeg været vild med hende