tirsdag, januar 15, 2008

Tvillingetæpper......

....stress, stress. Jeg føler, at tiden ånder mig i nakken i disse dage. Tvillingerne forventer at komme frem i lyset midt februar og jeg er langt fra færdig med tæpper til de to små drenge.....plus at yngste bror forventer tredie barn her lige om et øjeblik.....og det tæppe mangler at få 100-vis af ender hæftet.

Ja, sådan kan det gå, når man snøvler og strikker alt andet. Nå, men disse to igangværende tæpper har faktisk været undervejs siden oktober, men den oprindelig plan med at strikke dem i kniplingsstrik gik totalt og aldeles i vasken. Garnet er smukt, mønstret er smukt......men sammen gik det slet ikke. Alt for meget og ingen af delene kunne nydes.......så trævle trævle op igen. Og hvad skulle jeg så finde på......jo jeg prøver somend at strikke et stykke glat....fandens osse, at man ikke har en strikkemaskine....og så må der strikkes en eller anden fancy smancy kant rundt om.Garnet er fra Hundertwasser serien og er den 6 trådede. Rigtig godt at strikke med og dejligt, at der sker farveskift/ strib undervejs.....det kan jeg li'. Og for at holde en meget stram tidsplan skal jeg strikke mindst 30 omgange pr. dag.....indtil videre følges den.

3 kommentarer:

Janne sagde ...

Skal vi heppe på dig :-) Så meget glat strik er ikke suersjovt og strikkemaskinen havde gjort det i løbet af ingen tid, så den havde været rar... men de bliver flotte.

lise-e sagde ...

Jeg er blevet ret vild med din baby rib, ikke kun på grund af indholdet af den, men også fordi jeg syntes at det kunne være en lille velsiddene baby vest. MEN hvor har du opskriften fra???? jeg kan ikke finde den nogen steder!!!

Din tæpper ser rigtig flotte ud,og er praktiske(nemme at vaske) men jeg forstår godt at der er lang vej og så så mange

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

ja, janne at heppe på mig ville ikke være så ringe. og nu står der for øvrigt strikkemaskine øverst på min ønskeliste til min fødselsdag.

lise....opskriften til baby rib er fra design club. den er oprindelige lavet til babyer under et år, men som du kan se sagtens kan blæses op til en str. 4 år.