torsdag, januar 03, 2008

Først og fremmest.........

Godt Nytår til alle. Og dernæst tak for alle de dejlige kommentarer til Maxi-ugler indlægget. Trøjen er nu blevet vasket, men uglerne mangler stadig øjne.

Nytåret blev indtaget stille og roligt i selskab med husbonden og et glas champagne med hjemmebagt kransekage. Nytårsaften er slet ikke noget vi går op i og kan vi holde os vågen til midnat gør vi det, men det sker da vi går i seng før klokken slår midnat.

Årets første projekt.....strikket i 2007, men færdiggjort den 1. januar og er intet mindre end endnu en Mini trøje.....denne gang i str. 3-6 mdr., men ellers også strikket i OPAL strømpegarn.Den er fuldstændig klar tilafsendelse....jeg venter bare på, at ejermanden viser sig og går det som planlagt så skal baby fødes den 19. Januar. Det er min yngste bror, der skal være far for tredie gang........og igen har brormand og kone valgt at lade sig overraske, hvad det bliver.......en dreng eller pige....og det gør det jo unægteligt mere spændende.

4 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Godt nytår til dig og din familie herfra :-)
Jeg tror jeg er nødt til at strikke en mini. Den er så yndig med det runde bærestykke! Og der er flere i omgangskredsen der venter små, så den må jeg vist investere i.. Og ugler.. og claudia.. og og. Det kender du sikkert godt Karin :-)Skal da ha det hele, ikke?
Krammer Gitte

Anne sagde ...

Hvor er den fin. Den er altså bare et hit den Mini, et must have til alle små babyer.

Spændende om det bliver en han eller en hun der skal iføres trøjen, syntes også det er mest rigtig at lade det forblive en overraskelse, om end jeg godt forstå at man vil vide det når muligheden er der.

Angelika sagde ...

Godt nytaar ogsaa herfra :-)
Det er en soed troeje, og jeg kan meget godt forstaa at din bror og hans kone ikke vil vide, om de faar en dreng eller en pige. Lidt spaending skal der til ;-) En julegave i cellophan er jo heller ikke saa spaendende som én, der er pakket "rigtigt" ind ;-))
Strikkehilsner
Angelika

trønderjenta sagde ...

så søt den er:)