søndag, oktober 24, 2004

Regnvejrsuge :-)

Ja, vi har lige haft en uge med masser af regnvejr..............når det regner i sunny-California så står det simpelthen ned i lår tykke stråler. ....og jeg har derfor med rigtig god samvittighed siddet med mit strikketøj og med gang i pejsen. Nu er det jo bare godt og ondt med alt den tid til strikke i....for jeg får altid begyndt på en hulens masse nye projekter...........og somom jeg ikke har gang i nok!

Ang. kommentarer........så kan jeg fortælle, at mine vanter som jeg har givet Vivian, som hendes hemmelige ven........er hjemmedesign. Lignende vanter har jeg lavet 100-vis af siden 1989. Solgt dem ved mange julestuer og endda strikket for en vestjydsk kunsthåndværker..... Jeg strikker stadig til salg og laver også "byttehandler" som med Fru Schwartz.

Og til Lise......."Viggo" er strikket i det 6 trådet strømpegarn fra serien ONline Norway og som kan købes hos Markno Design.!

Jeg er kommet lidt videre med min Claudia.....3/4 ryg, 1 forstyk og 3/4 ærme....det går fremad!


Og så er jeg igang med endnu en børnetrøje......også strikket i 6-trådet strømpegarn fra Markno Design.
Den kunne vist passende blive kaldt "den farvestrålende sweater"!


2 kommentarer:

zeusstrik sagde ...

flot claudia, den er vist ikke til de farvestrålende garner*ggg* min er brun.
kh hanne

Froding sagde ...

Skall bli kul att få se Claudia färdig och med en levande modell! Jag gillar mönstret men vågar inte sticka den osett!Kul att det regnar hos er ocksp, så ni får mer vatten i poolen... Här får vi bara översvämning i källare.Marianne F från Karlstad