tirsdag, oktober 05, 2004

To nye sokke-design!

Ja, 1. okt. udløste jo to nye design med de to sokke knit-alongs jeg er tilmeldt.

Til venstre i de sorte og lyserøde farver er den tyske knit-alongs forslag og til højre i de grønne og blå farver, det amerikanske.

Jeg synes, det den tyske mustersockenknitalong har formået at designe er meget flot og morsomt at strikke. Det er en form for lænkestrik's teknik og det hører til en af de teknikker jeg bedst kan lide at arbejde med!
Så selvom tyskerne laver smarte biler og kører hurtigt på motorvejene er de også helt fantastiske dygtige til at designe sokkegarner og med tilhørerende mønstrer!

Det amerikanske design altså fra Six Sox Knitalong er også helt fint; ret og vrang trekanter over fire pinde.....nemt og hurtigt både at huske og strikke.

Forøvrigt så tror jeg, at man stadig kan tilmelde sig disse to sokke knit-along, hvis det har nogens interesse :-)

1 kommentar:

Kat(e), sjæl og sjaler sagde ...

Hello Malle... det lyder vældigt tillokkende, og jeg er MEGET fristet, men jeg bliver nødt til at slække meget af. Jeg er allerede tilmeldt 2 knit-a-longer og det ene projekt (Claudia) er jeg end ikke begyndt på endnu, måske jeg har taget munden for fuld. Jeg er fuldstændigt som et lille barn, der bare ikke kan få nok. Måske havde en sok-a-long været mere overkommelig for sådan en nybegynder.

KH Kate