onsdag, november 17, 2004

På banen igen!

Ja, jeg har vist været lidt fraværende her i de sidste mange dage...........det skyldes, at jeg har afviklet mine årlige tre arbejdsdage i en "Holiday Boutique", hvor jeg sælger lidt jule tam tam...........så nu går der endnu et år før arbejdet kalder igen!
Julebutikkens salg gik rigtig godt iår..............ved endnu ikke det endelige beløb..........men der skulle være penge til de røde fløjls bukser jeg har kig på....plus det jeg lige har bestilt fra Markno Design!

Jeg er nu tilbage med strikkepindene og er igang med en børnetrøje....forsøger mig frem med et raglan-design, som jeg ikke har strikket i årevis......og det bliver selvfølgelig igen med en flæsekant:-).
På foto'et kan i se, hvor langt jeg foreløbig er nået.....og jeg vil gerne lige pointere, at det er så langt et nøgle strømpegarn rækker!


Som tidligere nævnt...altså måske for nogle uger siden, så strikker jeg også vaskeklude af bomuldsrester...en garnforæring fra svigermor!
De er fra bogen Knitter's Stash og der er 8 forskellige....og jeg er nu igang med nr. 4. Et ret hyggeligt strikkeprojekt bortset fra den klud jeg har gang i nu; dragon scales.....mønsterrapporten er ikke helt så nemt at huske udenad...så jeg må sidde med bogen ved mig under strikningen!


Og så lige inden jeg glemmer det, så har jeg modtaget min pakke fra min hemmelige ven......den er foreløbig opmagasineret hos mine forældre i Haderslev.....så i må vente med et foto til efter min juletur til DK.....Tusinde tak for gaven Camilla!

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

God morgen Malle,
Du er tidligt oppe :-)
De der vaskeklude har jeg også kig på, endnu mere efter at have set dine. Jeg er meget glad for min Knitter's Stash.

Ulla