mandag, januar 23, 2006

As always....

...så har jeg gang i alt for mange ting .... eller er det for mange? Det vides ikke, men ihvertilfælde gør det ikke mig noget at have gang i adskillige projekter for så alligevel at starte nye......Det hænder jo at der engang imellem bliver noget færdigt ;-)
Strikkepindene skal snart igang med disse sokker til Anders, der også gerne vil have nogle varme og bløde natsokker.

Her er der gang i halskanten på sidste indslag's trøje.....Her ses trøjen halv færdig syet sammen .....min model måtte lokkes med et stykke brie ost.....og alligevel kigger Emma væk fra kameraet.
Og så er trøjen færdig.....der er lige nogle få ender, der mangler at blive hæftet...og det bliver gjort snarest. Og i skal nok få den at se på Emma.....der pt sover til middag.
Min far elsker hjemmestrikkede sokker.....og nærmest "the wilder the better".....ja, faktisk så afslog han er flot par gråstribede sokker min søster havde strikket til ham.....nej, han ville hellere have med lidt mere kulør.
Så hvad tror i han vil sige til disse.....der skal lige tilføjes at udover at have dem i prangende farver, det ser så godt ud når man løfter op i buksebenet....siger han,....skal sokkerne også have ekstra langt skaft! Ja, han er ved at stille lidt store krav til sine elskede hjemmestrikkede sokker.Og så cool så Emma ud forleden dag......med sine nye solbriller, som hun fik til en børnefødselsdag.PS......Chinese New Year indtræder snart.....og vi går ind i The Year of the Dog.....Emma er født i The Year of the Ram (får)

1 kommentar:

Fru Schwartz sagde ...

Den er så fin den trøje - den står også på listen over kommende projekter til den kommende pode!!

Lækker sild, hende Emma!!

Kh Helle