tirsdag, januar 24, 2006

Sokkernes dag....

Allerede nu kan jeg fortælle, at dagen indtil nu nærmest kun har handlet om sokker. Først så er der blevet slået op til to nye par sokker bl.a disse blåbær sokker til Anders, der bliver i grønne, da det er hans ynglings farve. Jeg bruger pind 3,5mm og strikker med 56 masker. Garnet er igen det finske vuorelman VETO og denne gang behøver jeg ikke bekrymrer mig om der er garn nok, da jeg i sin tid købte fire bundter af det!Jaywalker sokkerne har længe været på "to do" listen.....og det blev så idag, det skete. Jeg strikker mindste str......76 masker og på pind 2,25mm......jeg håber de bliver smallere med tiden. Garnet er fra Fortissimo og hedder Carneval endda med glimmer.....når det nu skal være jaywalking ;-)
Og sidst så har jeg tilmeldt mig til denne sokke-knitalong. hos Alison...og man kan stadig tilmelde sig....men der er ikke mange timer igen....så skynd dig, hvis det har din interesse.

Vi skal snart på ferie......rigtig solskinsferie, da jeg jo fylder 40år. Det bliver til Big Island of Hawaii.....en af mine farvoritter...Emma er klar til stranden, se selv!

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

Aaajjj, hun er da for söd, din lille pige! Flotte sokker, og så ser jeg at du har gammeldags korsstygnsbroderede danske klokkestrenge hængende, hyggeligt!
hilsen fra Island
Frida

Dorte sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Dorte sagde ...

Jeg fik også straks øje på de broderede klokkestrenge - og genkendte den til venstre, for min mor har en fuldstændig magen til hængende - hun har broderet den omkring min fødsel for over 40 år siden. Hyggeligt at se den så langt fra Danmark.
Kh Dorte

Marianne sagde ...

Kære Malle.
Skøn badenymfe hende Emma!:-)
Men hun mangler da en solparasol for at udstyret er fuldendt!!
Det er ikke nemt at skrive dette indlæg, for jeg har en stor og tyk, rød kattekilling liggende på tværs over tastaturet!:-))
Mine øjne fik også først og fremmest øje på klokkestrengene - det ser så hyggeligt og hjemligt ud!!
Kan I hygge Jer, derovre i Vesten!:-)
Knus fra Marianne