onsdag, januar 11, 2006

Godt Nytår!

ja, det tog lidt lang tid at komme tilbage til bloggen.......men med sygdom, familiebesøg, fødselsdag, jul, nytår og mere...har jeg kun i de få stille stunde læst andre strikke blogs!

Det har jo været en forrygende jul med et stort ryk ind af begge hold bedsteforældre og en moster. Alle har nydt det og ikke mindst har Emma nydt det specielt med alle sine nye lege venner og mødet med sine bedsteforældre. Og nu er det så atter hverdag og jeg prøver at få huset til at ligne sig selv igen.....det tager tid. Jeg er ret udmattet og har i de sidste tre dage måtte tage eftermddagslur sammen med Emma for at kunne holde mig vågen om aftenen.

Men idag mener jeg, at jeg kan klare mig uden lur og dermed få min forsømte blog opdateret.

Jeg var så heldig at få en del danske og amerikanske strikkebøger i julegaver......og der er bare ikke noget så dejligt som at bladre disse bøger igennem og drømme sig til at strikke nogle af projekterne. Og selv med mange og store ambitioner her over julen til at komme igang med nogle af de lokkende opskrifter....SUK ja, så blev det altså nærmest kun til sokkestrikning......det er jo det nemmeste og hurtigste, når der skal snakkes samtidigt.....og let at transportere rundt med i rygsækken!
Her er den foreløbige samling :-)
Selv med et stort garnlager, der indeholder mange dejlige garner.....ja, så måtte jeg alligevel ud at købe lidt godter.....det skulle blive dyrt for, at det blev rigtig godt. Jeg købte garn til denne søde tunika til Emma og jeg strikker den i det garn opskriften anbefaler.....og det er hunde dyrt og super dejligt at strikke med!Emma er over julen blevet introduceret for chokolade is......og det ser ud til at være noget hun godt kan lide......sådan så hun ud efter sin første portion!

3 kommentarer:

Nanna sagde ...

Godt nytår til dig også. Dejligt at høre at I havde en dejlig familiejul. - Og kan holde fødderne varme til næste år :-)

Kh Nanna

Marianne sagde ...

Godt Nytår til hele familien!!
Dejligt at have dig tilbage - du har været savnet her på bloggen!:-)
Tag du den bare med ro - der skal nok blive tid til strikning - også i 2006!!
Knus fra Marianne

Anne sagde ...

Hej Malle!
Dejligt at se lidt liv på bloggen igen, jeg har kigget ofte for at se om der var nyt.
Det må ha' været rigtigt dejligt for dig, at kunne "vise" Emma til dine forældre, det er noget af det, der er vigtigt for en mor.
Og strikkeriet, det skal vel gå lidt op og ned med det, i denne uge har jeg nærmest ikke fået strikket andet end 50 pinde!Hverdagen fylder, men der er heldigvis også perioder, hvor der kommer mere af pindene.
Godt nytår til jer, kh Anne.