tirsdag, januar 31, 2006

Undskyld jeg krøller.....

.....men noget af garnnøglet har været brugt før.....og nu er jeg så igang med et tørklæde...nærmere sagt cozy. Jeg bruger noget Kauni uld, som jeg fik Ulla til at købe til mig under sit ophold i Estland! ...Og sørme om jeg ikke strikker på mine nyerhvervede strikkepinde i rosentræ.....en julegave købt af migselv til migselv fra Markno.Jeg vil lige pointere, at jeg 110% fik min inspiration til dette tørklæde på denne side.
Kan kun forestille mig, at mit cozy bliver lige så flot i de røde farver.


Og lige et foto af min lille pumpkin, der nu er begyndt at klæde sig ud som en prinsesse ;-)


4 kommentarer:

somebunnysloveDOTcom sagde ...

Very nice photos! I work with a number of folks in Kolding, and was pleasantly surprised to discover your site. Hopefully, I will learn more Danish so I can read your website better!
Warm regards,
Kimberly
=:8
http://www.somebunnyslove.com

Anne sagde ...

Det er lige før, at jeg bliver skruk, når jeg ser Emmas lille fjæs, hun er en lækkerbisken!!
Jeg er ellers bare totalt ovre småbarnshungeren, men gik jo også tidligt i gang, vara 20 da Sophie kom; men ind imellem, når jeg støder på et rigtigt yndigt barn som dit, ja så strejfer tanken om en efternøler...
Cosy ser fint ud, kigger på den tyske side, det ser ud som om det er aflangt , my kind of scarf!!
KH Anne

Britta sagde ...

Må sige at du har en ualmindelig god smag - jeg har garnet, pindene og opskriften er printet ud til senere brug! Regner dog ikke med at bruge det i samme kombination som dig.

Det er godt nok en yndig prinsesse du har!

Knus Britta aka Mads ;-)

zeusstrik sagde ...

hun vil være totalt in her i dk. ALLE små pigr er klædt i prinsessefarver og har prinsesseprint på tøj sko etc... hun er jo også din lille prisesse ikk? :O)))

kh hanne