mandag, januar 16, 2006

Er der mon garn nok........?

Ja, jeg er gået igang med at par nat-sokker til undertegnede og strikker dem i noget garn(vuorelman VETO fra Finland) fra min Creme de la Creme luksus julepakke! Første sok er færdig strikket og nu er jeg godt igang med nr. 2 og lige nu tvivler jeg på om der egentlig er garn nok.....er der nogle af jer, der har strikket et par sokker af dette garn og af bare 100g?????
Og flotte bliver de......og er der ikke nok garn, så må jeg vel bare dykke ned i garnbunken og finde noget, der kan matche dem. Mønstreret hedder Little Shell Socks og findes gratis her.
Man må jo eje et par sokker i dette mønster, når man bor i et beach house og fryser sine tæer om natten ;-)Tunikaen til Emma skrider fremad, der er meget glatstrik....og jeg er overrasket hvor jævnt jeg egentligt strikker glatstrik frem og tilbage.....det må være garnet, der smyger sig så fantastisk.
Ryggen er færdig og jeg er i den spæde start af et forstyk!Hven kan ikke huske det at have sin egen hoppebold og boltre sig med den i haven hele sommeren?.......og selvfølgelig skulle Emma også have en. Den har været igennem Emma's kusine og fætter i DK ....og nu er det Emma's tur til have den. Stadig lidt besværligt at hoppe på selv, når man har korte ben...men de bliver vel længere med tiden.

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

Kan du ikke smide den færdige sok på køkkenvægten? Hvis den vejer mere end 50 g har du for lidt garn til nr 2.
Sokkerne ser lækre ud og det gør Emma også.

KH
Ulla