onsdag, april 04, 2007

Orange...........

...omringet af en kokgrå kant til endnu et tæppe. Det passer lige til mig, når jeg falder om kuld i sofaen om aftenen.....bare sådan lige til at dække mine fødder og ben.


Garnet er det lækreste uld fra Schoeller og Stahl.......hedder "Excellent" en skøn blanding af 67% uld, 28% acryl og 5% alpaka. Kanten er hæklet i en rest kamgarn fra Grønhøj. Størrelsen er vist et vidt begreb eftersom det ser ud til, at det vokser ved brug.


I adventsgave fik jeg af min søster foræret 7 nøgler uld fra Jo Sharp i den skønneste mørke gammelrosa farve ....det bliver nu forvandlet til en mindre udgave af Birch sjalet. Det skal nok blive stort alligevel...jeg strikker på pind nr. 6 og håber lige nu bare på, at der er garn nok!


Tak for din hilsen Helle ......send mig en mail, så vi kan få mailet lidt sammen!

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Ligner et lunt tæppe og så er farverne på Birch uimodståelige.

Karen S sagde ...

Sådan en lille sag til underben og fødder er skøn (har selv adskillige modeller!) og din ser rigtig dejlig blød og lun ud.

Jeg er vild med farverne på din Birch, og så er det jo et flot mønster, så mon ikke din udgave bliver ganske fantastisk?

Kh Karen S

Helle Anneken sagde ...

Kære Karin,
Er i Haderslev hos min mor og far. Vi er sammen med 2 af mine brødre - Torben og Kristian, og deres familier. Kristians kone hedder Annette Pedersen, det gjorde hun nu også før hun ble gift med min bror. Du har gået på seminariet i Viborg sammen med hende. I har vist haft musik sammen, og du var i praktik i Annettes fødeby Stoholm. Annette er anssat som pædagog der nu, nå ja lige nu er hun på barsel - Amalie har snart ½ års fødselsdag. Annette strikker - meget - så hun får lige din blogspot....
Skal hilse.
Forundres over at verden er så lille. Der er blevet knyttet nogen tråde, det elsker jeg!

Skal hilse fra hele min familie...
Mailen er: famappel@mail.tele.dk

Knus Helle Anneken

Marianne sagde ...

Kære Malle.
Sikke en masse lækre ting, du får begået!:-)
Og du har allerede brugt over 1/4 af dit garnlager - FLOT!!!
Jeg glæder mig til, lageret er tømt. Ha-ha-ha-ha.....
Knus fra Marianne