mandag, januar 30, 2006

De grønne blåbær sokker...

.....til husbonden er blevet færdige. Den skarpsindige læser vil bemærke, at de allerede har haft deres debut her natten til mandag. Anders tog dem i brug lige efter sidste tråd var blevet hæftet.....sov med dem på.....og de blev sandelig også vippet af med store tåen i løbet af natten ;-). Her er mønstret for interessede.... værsgo'!



Tunikaen til Emma er også ved at synge på sidste vers....jeg er nu ved kanterne. Der skal heldigvis ikke hækles, men derimod strikkes en lille picot kant. Jeg glæder mig til at se den færdig. Den har været hurtigt at strikke og der er flere ting fra bogen jeg kunne tænke mig at strikke til hende.

1 kommentar:

Nørkleriet sagde ...

Hej!

Blåbærsokkerne bliver lige med det vons printet ud. Jeg har ledt efter nogle sokker som kunne strikkes på andet end p 2.5. Mon ikke det passer med regia's 6-trådede garn?
Lækker pink farve og bogen ser rigtig fin ud, det er lige før jeg ønsker at min Emma var så lille og stadig glad for pink.......
Har afprøvet mel/bagepulver det virker! Så tak endnu en gang.
Butikken har jeg nu fået sat op til at betjene kunder "From overthere" så du kan bare kaste dig ud i det. http://www.nusseognoerkle.dk
mange hilsner Mie