lørdag, august 21, 2004

Har man lov til at være heldig?????

JAAAAAAAAAAA, det har man altså en gang imellem. Og jeg har været heldig netop lige idag, for jeg modtog nemlig en pakke fra Fru Schwartz .......se foto!


Jeg modtog de flotteste maske-markører i et antal som jeg slet ikke er i stand til at tælle til......mere end 20stk. og en utrolig smuk håndlavet broche lavet i glas! Jeg føler mig som en rigtig heldig kartoffel idag..........og efter et fodbad kan jeg simpelthen klare hvad som helst.. Tusinde millioner tak igen til dig Helle. Jeg blev meget glad for din pakke!Energien kom enten under fodbadet eller lige efter for pludselig måtte jeg bare starte et nyt strikketøj......nemlig et retstrikket sjal.....et af de nemme. Garnet er ubeskriveligt....for jeg købte det på en tur til Santa Fe, New Mexico, hvor garn- butikken havde to store kurve fyldt med poser, der indeholdte diverse overskuds rester af garn......en drøm for enhver strikker. Trick'et er at være forberedt, når man besøger nye byer......nemlig at vide, hvor byens garnbutikker ligger.....have bykort udskrevet og så tilfældg lede chaufføren hen til området.
Det har jeg efterhånden fået meget held med!

Jeg er helt sikker på, at garnet indeholder meget mohair......det er en lidt ubeskrivelig farve.....sådan nærmerst gammel rosa. (Jeg tror sjalet bliver en julegave :-))


2 kommentarer:

Nanna sagde ...

Jeg har også haft lyst til et af de nemme restrikkede sjaler i mohair, og har nogle rester liggende som passende kunne finde anvendelse... Måske jeg skulle lade mig inspirer :-)

Fru Schwartz sagde ...

Når du er glad, så er jeg også glad:-))

smuk smuk farve..den der gammelrosa!

Kh Helle