lørdag, august 07, 2004

Lørdags-hilsen!

Tak for alle de søde kommentarer.........og ja, jeg er selvfølgelig gået igang med nye projekter, jeg skulle jo nødig blive arbejdsløs med strikke-tøj. Og forresten så er det da rart at have et projekt kørende til, hvad man nu er i humør til:-)

Jeg har for meget lang tid siden set et tørklæde lavet i ret-strik med forskellige retninger og har lige siden været nysgerrig efter en opskrift. Og helt tilfældigt fandt jeg en opskrift opskrift på en Canadisk strikke-blog for et par uger siden.........den vil jeg gerne dele med jer, hvis nogen har lyst til at strikke saadan et tørklæde. Her kan i se mit, som jeg strikker i et bundt superwash merino uld jeg har købt et eller andet sted på mine ture her i staten og jeg strikker det på pind4. Det bliver en rigtig dejlig kvalitet.


Bolsche-trøjen er også kommet langt. Jeg har nu strikket ryggen og op til ærmegabet på forstykket og mangler så yderligere de to ærmer......plus selvfølgelig monteringen...SUK. Iøvrigt er jeg enormt imponeret over OPAL strømpegarn's løbelængde. Der kommer ikke til at gå meget fra nøgle nr.2, men hvad.......så kan jeg jo få et par sokker i lyserøde farver.


Hver torsdag har jeg dannet en lille "craft-club" med min nabokone Carol og en anden dame; Doris, der bor her i mit kvarter. Doris har været så sød at sy en skjorte til mig af noget sejt stor-blomstret stof.....jeg skal selv sy knapper i, så i må lige have tålmodighed med et foto. Og som tak skal jeg strikke nogle Færø-futter. Her er jeg igang med par nr. 2. Doris synes de er helt vidunderlige........kan dog ikke rigtig forstå, at man ikke kan putte uldvarer i tørretumbleren (hun tørrer alt i sin tumbler!). Så derfor får hun to par, så hun har lidt at skifte med.


Anders og jeg startede dagen med at tage ud at padle i godt 1,5 time: Vi er begge medlemmer af en outrigger-canoe-club i Santa Barbara...........vi nyder begge denne sport, men har været lidt sløve i optrækket de sidste mange måneder. Så det er vist en sund træthed vi begge har lige nu her ved spisetid!

2 kommentarer:

zeusstrik sagde ...

sikke en sød bluse!!! og tak for opskriften!!!
kh hanne s

Bettina sagde ...

Hejsa!

Opskriften til tørklædet findes faktisk oversat til dansk i min blog. :o) "Diagonalstrikket tørklæde" kalder jeg det vist. Vi er nogle stykker, der har strikket det i Opal-strømpegarn, jeg tror endda, det vil være super i ensfarvet! :o)