lørdag, august 14, 2004

INKA-Trøjen er nu færdig!

Så blev min INKA-trøje endelig færdig....den har jeg faktisk arbejdet på on and off siden sommeren 2002. Den er blevet dejlig stor og lang.......bare perfekt, MEN lynlåsen kunne godt have været en anelse længere. Iøvrigt så var det nok lynlåsen, der lidt afholdte mig for at færdig-montere den, for hvordan kunne jeg sætte den pæn i uden at gøre brug af symaskinen..........og somend kunne det som godt lade sig gøre. Jeg har syet med ganske små madras-sting og med dobbelt sort sy-tråd........så den skulle kunne holde til at blive lynet op og ned mange gange.Mht. mit garn indkøb, så kan jeg fortælle Vivian, at det store røde nøgle garn i midten er det 6-trådet strømpegarn fra Markno Design .....det lyserøde i hjørnet er OPAL strømpe-garn håndfarvet.
Og du har ret Lise; vanterne ville afgjort være en god julegave ide. De er ikke strikket i dobbeltgarn.......det eneste jeg kan fortælle er, at det er håndspundet, ren uld og jeg har brugt pindestr. 6,5.....Spørg hellere Marianne om resten eftersom hun var den, der forærede det til mig som min hemmelige nordiske ven!
5 kommentarer:

Fru Schwartz sagde ...

Hej Malle,
Er du da helt svimmel, for et stort stykke arbejde - Og hvor ER den bare lækker!

Mange gange tillykke med den:-)
Kh Helle

Nanna sagde ...

Du har da fået godt gang i monteringen. Og sikken et strikkearbejde der ligger bag, jeg ved ikke om jeg nogensinde ville våge mig derud... Men resultatet bliver flot.

Kh Nanna

zeusstrik sagde ...

uldtrøje og sandaler...*ggg* imponerende arbejde.
kh hanne s

zeusstrik sagde ...

hej malle
opskriften på snabelfutterne er såmænd min egen..
Jeg kunne ikke finde din email adresse, så du får beskeden her.
kh hanne s

strikke_jane sagde ...

Virkelig en flot trøje. Sådan én som jeg ville ønske jeg kunne strikke, men mønsterstrik og så mig.......det må være noget med motorikken, temperamentet, tålmodigheden, evnen......:-)) Jeg tror aldrig jeg lærer det. Har indtil flere gange købt ind til en trøje i mønsterstrik, men det ender aldrig med at blive en trøje i mønsterstrik. Så jeg er imponeret og lidt misundelig - på den gode måde altså:-)))