torsdag, august 12, 2004

Mere garn!

Ja, der kom mere garn til flere sokker med posten igår.........dejligt!
Af disse 8 nøgler garn skal der nok blive noget rigtig lækkert........JULEGAVER måske.Og så valgte jeg at strikke et par afsindig tykke og vamsede vanter af det håndspundne uld som Marianne gav mig som min hemmelige nordiske ven. Det kriblede i fingrene til at komme igang med at strikke i dette super lækre uld........Jeg har brugt pindstr. 6,5mm og 28 masker.
Se selv......jeg tror jeg kan klare det danske julevejr med disse her vanter!
Det tog mig iøvrigt bare godt et par timer at strikke disse vanter og det er da lige til at klare..........og hvad skal jeg så igang med nu?

For øvrigt blev jeg glad da Jane skrev som kommentar, at jeg var meget "disciplineret" med min strømpe-strikning.......jeg har lige talt mine strømpe-projekter: ialt 8 forskellige par........Johhhh, jeg er som meget disciplineret, når det gælder strikning af disse.
Jeg tror ikke det er for sent at tilmelde sig til Six Sox Knitalong .........jeg ville ihvertilfælde prøve at henvende mig. Man har jo trods alt to måneder til hvert par og vi er kun lige startet på det andet par.

Og Hanne; jo jeg elsker også at strikke med det stribede strømpe garn, men skal hele tiden lige strikke en stribe mere..........og vupti, så er de færdige og så er der kun to ender at hæfte. Det passer mig vældig fint.
.....Helle, jeg ved da godt, at mine sokker er "hotte"......kunne det måske friste fru'en at tilmelde sig til Six Sox Knitalong :-)....for så kunne du også strikke dig et par "hotte" sokker!

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Kære Malle.
De er da bare super fede, de vanter. Rigtigt vintervamsede!!
Hvis du skal holde jul i DK, er du meget velkommen på besøg her i Lemvig!!
HK-den anden hippie!:-)

Vivian sagde ...

Sikke flotte garner, du dér har fået ! Det røde store nøgle i midten; hvilket er dét, er der et nummer ??

Hilsner fra Vivian

Anonym sagde ...

Hej Malle

De ser rigtig dejlige ude dine "luffer". er de strikket i dobbeltgarn??? Det ku' jo være en god julegave idé.

Mange hilsner Lise