torsdag, august 26, 2004

Tror i min svigerfar.............

................vil have et par sokker med bare een orange tåspids???????..........Godt nok er det Rodeo-modellen, mennnnnnn!

Ja, det er altså, hvordan sokkerne endte med at se ud. Under strikningen havde jeg tre knuder på garnet og mønstret blev pludseligt spejlvendt...........pyt med det........jeg synes nemlig, at sokkerne blev seje alligevel (vil lige pointere, at de var meget morsomme at strikke). Og hvis sokkerne ikke bliver en julegave til svigerfar, så vil husbonden meget gerne have dem i sin kollektion af hjemmestrikkede sokker!

PS......de er lige store; både i pinde- og maskeantal.

Her kan i se, hvor meget man kan få ud af sit 150grams nøgle garn.....Fortissima grafitti Color 6-trådet

Det blev til et par sokker str. Malle og et par Færø-futter og tilbage var der ca. 2meter garn............jahhhh, man forstår vel at udnytte sit garn og dermed ikke ende op med alt for mange rester:-)
Jeg synes simpelthen, at de der Færø-futter er enormt søde, hurtige og nemme at strikke!


6 kommentarer:

Bettina sagde ...

Sent ude, I know: Jeg har heller ikke gode erfaringer med Bolschetrøjen, jeg har den liggende til "frogging" fordi den blev alt for lille til min dengang ikke engang 2-årige Anna. Håber ikke, den er for lille til din modtager.
Der sker ellers noget på strikkefronten hos dig!! Flotte projekter, Shadow Tam er speciel og flot...måske vil man ku' genkende dig i Haderslev omkring juletid? ;o)

Marianne sagde ...

Hej Malle.
Ifølge Wolfgang Swerger - denne store designer - er det overhovedet ikke meningen, at strømperne skal være ens. Hver gang, jeg klager over garn, der tér sig på den måde, får jeg den besked, at det da netop er med til at gøre strømperne unikke!:-)
Så jeg øver mig på at strikke strømperne forskellige!!! Det går bare bedst, hvis det er restestrømper/fantasistrømper, det drejer sig om. Jeg har MEGET svært ved at gøre det med et helt nyt nøgle. FNIS..... Og jeg synes bestemt, det ser smart ud med én orange tå. Bare det var mine, der var så spændende!!:-))
Og så et PS til bolschetrøjen: Har I tjekket strikkefastheden? For der er masser af kunder, der har strikket denne trøje, og er meget glade for pasformen.
Modellen er i øvrigt strikket af efter en Kensotrøje i str. 2 år og passer min niece perfekt. Men der er selvfølgelig store forskelle på 2 års børn!

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

Tak for jeres kommentarer..........jeg er fuldstændig enige med "Wolfgang".........sokker behøver ikke at være ens striberne....bedre med et par unikke. Jeg har faktisk tit tænkt på at rejse spørgsmålet "Skal sokker nødvendigvis være ens????".......især hvis man strikker et par fra det samme garnnøgle. Til migselv strikker jeg nr. 2 strømpe fra, hvor jeg ender på garnnøglet efter nr. 1.

Marianne sagde ...

Dygtig pige!:-)
Så kan jeg fortælle Wolfgang, at der i hvert tilfælde er én af mine kunder, der arter sig ordentligt!:-))
KH-Marianne

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

I kan jo se beviser på, at jeg ikke laver mine sokker ens til migselv, f.eks......mine rodeo sokker....der er to par til mig....for ej at glemme blosche-trøjen....som er fuldstændig forskellig på alle fire dele!.......det er jo netop det, der gør at det er så dejligt at strikke i OPAL strømpegarn....det er fyldt med overraskelser :-).....foreløbig har jeg gang i et utal af OPAL strømper....fordi det kribler i mig at se, hvordan striberne tager sig ud, når jeg nær-kigger på et garn-nøgle!

Anita Lundkvist sagde ...

Hej Malle

Sikke du forstår at udnytte dit garn ;-))
De færø-sokker er bare vildt søde - kan man tigge en opskrift???

KH
Anita